hediye

Acer 21.5" KA222QABMIIX Led Monitör

Acer 21.5" KA222QABMIIX Led Monitör en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Acer
  • Ürün Kodu: SS54205
  • En Geç 22 Nisan Pazartesi Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
1.839,20 TL

Acer KA222QAbmiix 21.5" 1 MS 75 Hz VGA+HDMI Zeroframe LED Monitör

Dekorunuzla Uyumlu

Yüksek tasarım aygıtı bir cihaz olarak dekor dekorunuzla son derece uyumlu ileri teknoloji aygıtı bir cihazdır. Arka planına duvar koyarak dekorasyon olarak kullanabileceğiniz alternatif bir üründür. Eşyalarınızla son derece uyumlu olup kullanım garantisi sunar.

Alandan Tasarruf

Yüksek performans özelliği göstererek kullanıcıların geneline hitap eden sınıfının en iyisi cihazıdır. Kaliteli performans göstererek işlevselliği ile bütün işlemlerinizi kolay hale getirir. Masalarda az yer kapladığı için diğer eşyalarınızı yer bırakarak alandan tasarruf etmenizi sağlar.

İleri Teknoloji

Alan konusunda avantajlı hale gelen cihaz masanız küçük olsa bile oldukça kullanım konforu sağlar. Düzenli bir çalışma alanı olarak alandan tasarruf etmenize yardım eder. Bilgisayardaki tüm görsel dosyalarını canlı, net ve yüksek çözünürlük kalitesiyle görmenizi sağlayan teknolojik bir cihazdır.

Piksel Kalitesi

Ekran çözünürlük kalitesi oldukça yüksek, parlak ve canlı bir ekran yapısına sahiptir. Gözlerinizin sağlığı için özel olarak tasarlanmış olan bu cihaz, özellikle yoğun tempoda çalışanlar için büyük rahatlık sunar.

Göz Sağlığınız İçin

Göz ağrılarınız son bularak sağlıklı bir gelişim kaydedersiniz. Ekran kaynaklı olan baş ağrılarınız azalarak hayatınızı daha sağlıklı ve keyifli bir hale gelir.

Enerjinizi Yükseltir

Dizi film izlerken vaktinizi oldukça keyifli ve kaliteli bir şekilde geçirmenize yardımcı olarak yaşam enerjinizi yükseltir. Tüm yorgunlukları üzerinizden atarak daha sağlıklı, kaliteli ve keyifli bir zaman geçirirsiniz.

Üretim Yeri: Tayvan

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: acer, 21, 5, 34, ka222qabmiix, led, monitor

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Bilgisayar & Tablet | Monitör


Benzer Ürünler