hediye

Aprilla ABS-1026 Dijital Banyo Baskülü Siyah

Aprilla ABS-1026 Dijital Banyo Baskülü Siyah en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Aprilla
  • Ürün Kodu: SS51412
  • En Geç 26 Nisan Cuma Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
79,20 TL

Genel Özellikler

Aprilla marka dijital banyo baskülü ıslak ve kuru alanlar için kullanım kolaylığı sağlıyor. Dengeli zemin teması ile her zaman doğru sonuç gösterecek dizayna sahiptir. Şık gösterge paneli ve yüzey tasarımı; kırmızı - siyah renk seçenekleri banyonuza şıklık ve zerafet katıyor. Yüksek hassasiyetli sensör kilogram, gram ve dereceye kadar birimleri gösterir. 

Led Panel GöstergeŞık cam tasarımıyla uyumlu olan siyah panelde ki beyaz led okunaklı sayılar, üstten kolayca fark edilebilir. Basküle çıktığınızda ölçüm sonucunu kolayca okuyabilirsiniz. Ayrıca LED panelde düşük güç ve yüksek yük için uyarı göstergesi belirir.  Ürün içeriğinde 2 AAA adet pil hazır olarak bulunur. Pilleri kolayca yenisiyle değiştirebilirsiniz.  Ürün kullanılmadığında kendiliğinden kapanır.  Ürün kullanılacağı zaman üzerine biraz baskı yapmak açılması için yeterlidir.  

Temperli Cam YüzeyAprilla cam baskül temperli camdan üretilmiştir. Bu özellikteki cam baskülü son derece sağlam yapar. Ancak baskülün iç mekanizması 150 kg’ a kadar ölçmek üzere sınırlandırılmıştır. Bu ağırlıktan yukarısı hassas cihazınız için arıza sebebi olabilir. Cihazınızı uzun süre kullanmak için aşırı yüke maruz bırakmaktan sakınınız.  

GarantiAprilla marka dijital banyo baskülü Türkiye’de dahil 2 sene garanti kapsamındadır. 

Teknik Özellikler

Maksimum ağırlık 150 kgTemperli camYüksek hassasiyetli sensörLCD ekranSiyah zeminli okunaklı ekranDüşük güç, aşırı yük uyarısıOtomatik kapanma2 adet AAA ince pil dahildir

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: aprilla, abs, 1026, dijital, banyo, baskulu, siyah

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Sağlık & Kişisel Bakım | Dijital Tartı