hediye

Aprilla AHS 2025 2'si 1 Arada Saç Şekillendirici

Aprilla AHS 2025 2'si 1 Arada Saç Şekillendirici en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Aprilla
  • Ürün Kodu: SS50239
  • En Geç 16 Nisan Salı Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
79,20 TL
Aşırı Isıya Son!

Güzelliğinizi taçlandıracak Aprilla Saç Maşası kolay kullanım pratikliği sunuyor. Aşırı ısınma koruma özelliğiyle tüm saç tipleri için gerekli özeni sağlayan, tüm saç tipleri için uygun bir saç maşasıdır. Kadınların en kıymetli kişisel bakım aksesuarı olan saçlarına özel hassas yapısıyla güçlü ve üç boyutlu bir görünüm kazandıran dalgalar elde etmesine olanak sağlar.

Pratik Doğal Bukleler

Hayalinizde dalgalara sahip olmak, hem de dakikalar içinde mümkün! Her iki yüzeyinde bulunan yuvarlak plakaları saniyeler içerisinde ısınarak hızlı kullanım imkanı sağlamaktadır. Tercih ettiğiniz kalınlıkta saç dalgaları elde edebilirken, zarif görünümüyle de şık bir görüntüye sahiptir. Seramik plakaları sayesinde saçınıza aynı zamanda daha parlak ve canlı bir görünüm kazandıracaktır. 30 mm çapa sahip plakalarla isterseniz büyük doğal dalgalar isterseniz daha az saç tutamıyla küçük doğal dalgalar yapmanıza yardımcı olacaktır. 360° dönebilen güç kablosuyla yer değiştirmenize gerek olmadan kullanım kolaylığı sağlarken, güvenlik kilidini açarak dönebilen kablosu sayesinde çekmece ve dolaplarınızda yer kaplamadan muhafaza edebilirsiniz. Maşayı yatay bir pozisyonda tutarak dolgun görünümülü kıvrımlar elde edebilirsiniz.

Kolay ve Hızlı Kullanım

Hızlı kaymayı sağlayan, ısıyı saçınıza eşit bir şekilde dağıtan seramik plakaları saçınızdaki buklelerin gün boyu bozulmadan kalmasına yardımcı olur. Tercih ettiğiniz ısıya ulaşmasını çalışma göstergesinden takip etme imkanı sağlamaktadır. Saç tellerinizde oluşabilecek yıpranma ve yanma riskini plakaları sıfıra indirme özelliğie sahiptir. Saçınıza dolanmaz ve saç tellerinizde kopma oluşturmaz. 150-180 derece arasında kullanım ile en doğru yöntemi gerçekleştirebilirsiniz. Aprilla saç maşası uygulama sonrasında saçınızda yanık vb. kokular oluşmasına asla izin vermeyecektir.

Saçınızın Profesyoneli Aprilla Saç Maşası

İster evinizde, isterseniz seyahat ettiğiniz her yerde profesyonel kalitede dalgalı saç uygulama konforunu ve mükemmel tarzınızı sizinle birlikte her yere taşır. Teknik Özellikler

-Yumuşak dokulu gövde

-Seramik kaplamalı plakalar

-Plakaların maksimum sıcaklığı 200 °C

-Çap: 30 mm

-Güvenlik kilidi

-Işık göstergeli açma/kapama düğmesi

-360° dönebilen güç kablosu

-Çalışma göstergesi

-Aşırı ısınma koruması 30W

-Güç: 30 W

-Üretim Yeri: Çin

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: aprilla, ahs, 2025, 2, 39, si, 1, arada, sac, sekillendirici

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Sağlık & Kişisel Bakım | Saç Maşası & Düzleştiricisi