hediye

Aprilla ATR-7021 Vücut Bakım Ve Tıraş Makinesi Sarı

Aprilla ATR-7021 Vücut Bakım Ve Tıraş Makinesi Sarı en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Aprilla
  • Ürün Kodu: SS51405
  • En Geç 23 Nisan Salı Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
95,20 TL

Genel Özellikler

Özel olarak üretilen Aprilla ATR-7021 Vücut Bakım ve Tıraş Makinesi gelişmiş yapısı ile konforlu bir kullanımı size sunar. Teknik donanımı sayesinde uzun süreli bir kullanım avantajı da elde edebilirsiniz. Elde kesinlikle kayma durumu oluşturmaz. Bu da güvenilir bir şekilde verim almanıza yardımcı olur. Özel yapısı cilde kesinlikle zarar vermez. Sakal sert dahi olsa tam bir verim elde etmenize imkan sunar. Sıfıra yakın tıraş özelliği sayesinde erkeklerin vazgeçilmez ürünü olacaktır. Küçük boyu sayesinde seyahat çantanızda da taşıyabilirsiniz.

Saç ve sakal üzerinde şekillendirme yapmanıza imkan sunan Aprilla ATR7025 Şekillendirme ve Tıraş Makinesi ürünü ayarlanabilir özellikleri ile dikkat çekiyor. Tarak kısmını istenilen şekli yapmak için hızlı bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Kirli sakal seven erkekler için de özel bir tasarım şekli bulunuyor. Modelde kirli sakal yapabilmeniz için geliştirilmiş bir başlık bulunuyor. Bu başlık sayesinde istediğiniz kirli sakala kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Uzun süren şarjı sayesinde kesintisiz bir verim elde edebilirsiniz.

Model cilt üzerinde alerji oluşturmaz. Bundan dolayı uzun süreli bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik yapısı sayesinde gündelik olarak kullanabilir ve istediğiniz sakal türünü de tarakları sayesinde yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Başlık Modeli:Folyo BaşlıkEk Başlık:VücutHızlı Şarj (Quick Charge):YokIslak Kullanım:YokKablosuz Kullanım:VarRenk:Siyah - YeşilŞarj Göstergesi:YokŞarj Olma Süresi:8 SaatŞarjlı Kullanım Süresi:20 dkTamamen Yıkanabilme:YokTaşıma Çantası:YokGaranti Süresi (Ay):24

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: aprilla, atr, 7021, vucut, bakim, ve, tiras, makinesi, sari

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Sağlık & Kişisel Bakım | Tıraş Makinesi