hediye

Arzum AR-1131 El Blender Seti

Arzum AR-1131 El Blender Seti en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Arzum
  • Ürün Kodu: SS52411
  • Bugün Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
319,20 TL

FonksiyonEl blender, çırpıcı ve doğrayıcı olmak üzere 3 farklı işleve sahip olan bu ürün, farklı kullanımlarıyla tüm kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Bu üründeki paslanmaz çelik el blenderi ve çırpıcı ısıya dayanıklı olarak üretilmiştir. Turbo fonksiyonunun da bulunduğu ürünün çift taraflı bıçağı paslanmaz çelikten üretilmiştir ve keskin bir yapıya sahiptir.

Parçalama KapasitesiArzum marka el blender setinde 800 ml kapasiteli parçalama haznesi bulunmaktadır. Bu kapasiteye sahip haznede çok fazla güç harcamadan tüm ürünler iyi bir şekilde parçalanmaktadır.

Ölçü Kabı900 ml kapasiteli ölçü kabına sahip olan Arzum AR1131 Lusso El Blender Seti, parçalama haznesinden geçen yiyecekleri depolamak için kullanılmaktadır.

Güç1700 Watt’lık gücüyle seri bir biçimde çalışan bu ürün çırpma, doğrama ve karıştırma işlemlerini hızlıca yapabilmektedir. Bu özelliğiyle eşdeğer ürünler arasında önemli bir yere sahiptir.

GarantiArzum AR1131 Lusso El Blender Seti, 3 yıl garantili olarak kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır.

Teknik Özellikler

3 fonksiyon (el blender/doğrayıcı/çırpıcı)800 ml kapasiteli parçalama haznesi900 ml kapasiteli ölçü kabıIsıya dayanıklı paslanmaz çelik el blenderı ve çırpıcıÇift taraflı paslanmaz çelik bıçakTurbo fonksiyonlu1700 watt3 yıl garantiÜretim Yeri: TürkiyeGövde Malzemesi:ÇelikHız Kademe Sayısı:1Renk:GriSessiz Çalışma:Yok

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: arzum, ar, 1131, el, blender, seti

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Blender & Mikser