hediye

Arzum AR6002 Steamforce Buhar İstasyonlu Ütü

Arzum AR6002 Steamforce Buhar İstasyonlu Ütü en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Arzum
  • Ürün Kodu: SS52394
  • Bugün Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
639,20 TL

Çizilmez YapıArzum AR-6002 Steamforce Buhar İstasyonlu Ütü çizilmez seramik kaplama taban sayesinde sizlere en iyi performansı sunuyor. Hassas kıyafetlerin yapışma gibi sorunlarından sizi kurtarıyor. Hassas kumaşlar üzerinde kısa bir süre durulmasına rağmen ütümüzün tabanına yapışabiliyor. Bu durumdan sizi son teknoloji seramik kaplama ütü tabanımız kurtarıyor.

Kırışık KarşıtıTurbo Boost teknolojisi ve 1,5 litlrelik su haznesi ile kırışıklara karşı bir savaş başlatan ürünümüz, sizlerin ve sevdiklerinizin kıyafetlerini pürüzsüz bir hale getiriyor. Dilediğiniz andan itibaren tam 1 dakika içinde hazır olan ütü acil işlerinizde daima yanınızda. Uzun süre kullanılmadığında bunu algılayıp kendi kendini kapatma özelliği ile güvenliğiniz hat safhada olacak ve aklınız asla ütünüzde kalmayacak.

Teknik Özellikler

Optimumcare teknolojisi ile ısı ayarı gerektirmezÇizilmeye karşı dayanıklı, ultra kaygan Optimal seramik taban1,5 litre kapasiteli sabit su tankıTurbo Boost teknolojisi ile en zorlu kırışıklıklarda ve katlı kumaşlarda derine işleyen buhar gücüGüvenli kilit sistemiDüşük su seviyesi, kireç temizleme, Eco buhar, otomatik kapanma ve buhar modu uyarıları için dijital ekranHızlı ısınma özelliği ile 1 dakikada ütülemeye hazırDikey ütüleme özelliği3 yıl garanti2400 watt5 bar pompa basıncı250 g/dk şok buhar gücüÜretim Yeri: Çin

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: arzum, ar6002, steamforce, buhar, istasyonlu, utu

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Ütü