hediye

Arzum AR695 Peta Seramik Tabanlı Ütü

Arzum AR695 Peta Seramik Tabanlı Ütü en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Arzum
  • Ürün Kodu: SS50242
  • Bugün Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
239,20 TL
Zahmetsiz Kırışıklıklar!

Son teknolojiye sahip Arzum Peta Seramik Tabanlı Ütü, şok buhar özelliğiyle özel olarak üretilmiştir.

Akıllı Teknolojiye Sahip Ütü!

Buharlı kullanımda devreye giren otomatik sensörüyle tüm buharı tabanındaki özel gözeneklerinden homojen bir şekilde yaymaktadır. Ütüyü fişe taktıktan sonra saniyeler içinde ütünüz ısınacak ve seramik tabanı özel bir kayganlık sağlayarak kumaşlarınızın, elbiselerinizin ilk günkü görüntüsünü korumaya yardımcı olacaktır.

Elde kavrayışı son derece ergonomik olup, el ve bilek sağlanızı düşünerek tasarlanmıştır. Yüksek kalitede üretilen hafif malzemesiyle sizi yormaz ve ütü ihtiyaçlarınızı zahmetsiz bir şekilde gidermenize yardımcı olur.

Kolay temizlenebilir olmasıyla, kireç oluşumuna engel olan bir yapıya sahiptir. Musluk suyu kullanımına da uygun olarak tasarlanmıştır. Ütü suya dayanıklı kalın ve özel korumalı uzun bir elektrik kablosuna sahip olduğu için ek bir uzatma kablosuna gerek olmadan kullanılabilir.

Tüm kumaş türlerinde kullanabilirken özel seramik tabanı sayesinde kumaşın üzerinden kayıp gittiğini hissedeceksiniz. 260 ml su tankı ütü sürecinizi hızlandıracak bir hacim oluşturmaktadır.

Seramik Tabanın Gücü!

Uzun yıllar kullanabileceğiniz ve bu nedenle sizi asla yarı yolda bırakmayan Arzum Peta Seramik Tabanlı ütünün özel seramik tabanının çizilmelere karşı dayanıklılığı mevcuttur. Bu seramik tabanlı ütü tüm kumaş türlerinizi otomatik olarak tanıyarak, kumaş hassasiyetini belirler. Ev dışı ortamlarda da ihtiyaç duyulması halinde bavulunuza dahil ederek gittiğiniz her yerde ütü işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Teknik Özellikler

-2400 W

-35gr/dk sürekli buhar

-120 gr/dk şok buhar

-Ayarlanabilir buhar gücü

-260 ml kapasteli ışıklı su tankı

-3 yıl garanti-Üretim Yeri: Türkiye

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: arzum, ar695, peta, seramik, tabanli, utu

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Ütü