hediye

Arzum Nuvo AR-5066 Saç Maşası

Arzum Nuvo AR-5066 Saç Maşası en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Arzum
  • Ürün Kodu: SS52147
  • Bugün Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
103,20 TL

Aşırı Isıya Son!

Güzelliğinizi taçlandıracak

Arzum Saç Maşası

kolay kullanım pratikliği sunuyor. Aşırı ısınma koruma özelliğiyle tüm saç tipleri için gerekli özeni sağlayan, tüm saç tipleri için uygun bir

saç maşasıdır. Kadınların en kıymetli aksesuarı olan saçlarına özel hassas yapısıyla güçlü ve üç boyutlu bir görünüm kazandıran dalgalar elde etmesine olanak sağlar.

Pratik Doğal Bukleler

Hayalinizdeki dalgalara sahip olmak, hem de dakikalar içinde mümkün! Her iki yüzeyinde bulunan yuvarlak plakaları saniyeler içerisinde ısınarak hızlı kullanım imkanı sağlamaktadır. Tercih ettiğiniz kalınlıkta saç dalgaları elde edebilirken, zarif görünümüyle de şık bir görüntüye sahiptir. Seramik plakaları sayesinde saçınıza aynı zamanda daha parlak ve canlı bir görünüm kazandıracaktır. 25 mm çapa sahip plakalarla isterseniz büyük doğal dalgalar isterseniz daha az saç tutamıyla küçük doğal dalgalar yapmanıza yardımcı olacaktır. 360° dönebilen güç kablosuyla yer değiştirmenize gerek olmadan kullanım kolaylığı sağlarken, güvenlik kilidini açarak dönebilen kablosu sayesinde çekmece ve dolaplarınızda yer kaplamadan muhafaza edebilirsiniz.

Maşayı yatay bir pozisyonda tutarak dolgun görünümlü kıvrımlar elde edebilirsiniz.

Kolay ve Hızlı Kullanım

Hızlı kaymayı sağlayan, ısıyı saçınıza eşit bir şekilde dağıtan seramik plakaları saçınızdaki buklelerin gün boyu bozulmadan kalmasına yardımcı olur. Tercih ettiğiniz ısıya ulaşmasını çalışma göstergesinden takip etme imkanı sağlamaktadır. Saç tellerinizde oluşabilecek yıpranma ve yanma riskini plakaları sıfıra indirme özelliğine sahiptir. Saçınıza dolanmaz ve saç tellerinizde kopma oluşturmaz. 160-200 derece arasında kullanım ile en doğru yöntemi gerçekleştirebilirsiniz.

Arzum saç maşası

uygulama sonrasında saçınızda yanık vb. kokular oluşmasına asla izin vermeyecektir. İster evinizde, isterseniz seyahat ettiğiniz her yerde profesyonel kalitede dalgalı saç uygulama konforunu ve mükemmel tarzınızı sizinle birlikte her yere taşır.

Teknik Özellikler

Kablosuz:HayirAyarlanabilir termostat:EvetDahili ekran:HayirEntegre açma/kapama düğmesi:EvetIsı (minimum):160 °CIsı maksimum):200 °Cİyonik fonksiyon:HayirGüç:42 WTip:Saç maşasıÜrün rengi:Bej, SiyahFırdöndü kablo:EvetEntegre açma/kapama düğmesi:EvetIsı ayarları:2Seramik ısıtma sistemi:EvetAC girdi voltajı:110-240 VAC girdi frekansı:50 - 60 Hz

Plaka kalınlığı : 19 mm

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: arzum, nuvo, ar, 5066, sac, masasi

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Sağlık & Kişisel Bakım | Saç Maşası & Düzleştiricisi


Benzer Ürünler