hediye

Asus VA249HE Eyecare 23.8" Monitör

Asus VA249HE Eyecare 23.8" Monitör en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Asus
  • Ürün Kodu: SS55271
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
1.999,20 TL

Asus VA249HE Eyecare 23.8" Monitör

Canlı, gerçekçi görseller

178。Geniş görüş açıları

VA249HE, her yönden kaliteli görselleri garantilemek için yatay ve dikey düzlemde renk kaymasını en aza indiren 178° derecelik geniş görüş açısına sahiptir.

ASUS Splendid Akıllı Video Teknolojisi

Asus Splendid teknolojisine sahip monitörler sekiz ön ayarlı moda sahip bir renk motoru ile donatılmıştır. Bu modlar, görüntülenen içeriğe bağlı olarak en iyi renk ve görüntü doğruluğunu elde etmek için ekranı kolayca ayarlayabilmenizi sağlar. Önayarlı modlara, atanmış bir kısayol tuşu aracılığıyla erişebilirsiniz.

Ultra düşük Mavi Işıklı Monitör

TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Mavi Işık Filtresi, gözlerinizi zararlı mavi ışıktan korur ve dört farklı filtre ayarına bir kısayol tuşuyla kolayca erişebilirsiniz. VA249HE, sıkı performans testlerinden geçerek küresel çapta teknik, güvenlik ve sertifikalama hizmetleri sunan TÜV Rheinland laboratuvarları tarafından flicker-free ve düşük mavi ışık seviyeleri yaydığı yönünde sertifikalandırılmıştır.

ASUS’a Özgü GamePlus İşlevi

ASUS’a özgü GamePlus işlev kısayolu, OSD nişangah ve zamanlayıcı işlevlerini çalıştırır. Dört farklı nişangahtan oyununuza uygun olanı seçin, yeniden doğma ve bina inşa sürelerini ekran üzerindeki zamanlayıcıdan takip edin.

Bu işlev, profesyonel oyunculardan gelen bilgilerle birlikte geliştirilmiştir ve onların pratik yapma ve oyun yeteneklerini geliştirmelerini sağlar.

ASUS Türkiye Garantili Ürün

Garanti: Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: asus, va249he, eyecare, 23, 8, 34, monitor

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Bilgisayar & Tablet | Monitör