hediye

Bestway Hydro-Force Kürekli Şişme Sörf ve Kano Seti

Bestway Hydro-Force Kürekli Şişme Sörf ve Kano Seti en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Bestway
  • Ürün Kodu: SS56714
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
5.599,20 TL

Hydro-Force™ White Cap Kürekli Şişme SUP-Sörf ve Kano Seti, denizde ya da gölde macera ve keyif dolu gezintiler yapmanızı sağlayacak çok fonksiyonlu bir sörf setidir. Hem kano olarak, hem de gezinti sörfü olarak kullanılabilir.

Dayanıklı Yapı: Bu kürekli SUP-Sörf, çift kat yapıştırma ve sık dikişli polyester lif malzemeden yapılmıştır. Olağanüstü dayanıklıdır ve gerçek sörf tahtası benzeri, sert bir yapıdadır. Delinmelere karşı da dirençlidir. Denizde, gölde ya da nehirde güvenle kullanılabilir.

Ek Özellikler: Takılıp çıkarılabilen alt yüzgeçler, denge ve manevra kabiliyetini artırır. SUP-Sörf'ün kürekleri oldukça hafif ve kullanımı rahat biçimde tasarlanmıştır. Ayrıca sörfe bağlanmanızı sağlayan esnek bilek kordonu da ürün paketine dahildir.

Sörfün havasını indirip katlamak istediğinizde, yüzgeç parçaları kolayca yerinden çıkar. SUP-Sörf katlandığında, bütün parçalarıyla birlikte kendi sırt çantasına sığar. Kolayca her yere taşınır. Yer kaplamaz.

Drop stitch malzeme sert kenarlı tahtanın gücüyle taşıması ve saklaması kolaydırKategori: Çok amaçlıSakin suda ve alçak dalgalarda biniş için en iyi biçimKaymaz taban dolgusuSUP'u kolayca taşımak için konforlu tutamakEkstra depolama alanı için elastik kordonSırtlık ve ayak dayama yerine sahip sökülebilir oturma yeriBağlanma parçası olarak için gövde ve arka tarafta yer alan paslanmaz çelik halkaTek hareketli analog pompaAyarlanabilir 217 cm (85”) kürek çift kenarlı bir büyük küreğe dönüştürülebilir5 dakika kurulum süresiHızlı şişirme/söndürme hava vanasıİçerik: 1 adet kürekli tahta, 1 adet kürek, 1 adet el pompası, 1 adet sırt çantası, 1 adet spiral ayak kayışı, 1 adet oturma yeri, 1 adet ayak dayama yeri, 1 adet kanatçık, 1 adet onarım kiti

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: bestway, hydro, force, kurekli, sisme, sorf, ve, kano, seti

İlgili Kategoriler:  Ev & Yaşam | Deniz & Havuz Ürünleri | Şişme Su Ürünleri