hediye

Braun 5S 50-M1000S Erkek Traş Makinesi

Braun 5S 50-M1000S Erkek Traş Makinesi en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Braun
  • Ürün Kodu: SS52297
  • Bugün Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
959,20 TL

Profesyoneller Gibi Tıraş KeyfiDünyanın en etkili tıraş makinesi. Kusursuz, sinekkaydı bir tıraş için yüz kıvrımlarınıza uyum sağlayan 3 esnek bıçaklı erkekler için elektrikli tıraş makinesi olarak üretilmiştir. Alerjik, atopik ve hassas ciltlerde tıraş sonrası oluşabilecek tüm sorunları ortadan kaldıran özel Braun Erkek Traş makinesi ile profesyonelleşin!

Mükemmel Vücut Bakımı ve Tıraş Olanağı3 haftaya kadar tıraş için Li-İyon pil (50 dakika) bir tam tıraş için 5 dakikalık hızlı şarj ihtiyacınızı karşılayacaktır. 5 tıraş elemanı ile bu elektrikli tıraş makinesi diğer tüm tıraş makinelerine göre tek harekette daha fazla kıl alır. Maksimum cilt rahatlığı için ses titreşimleri cildinizin üzerinde kayar. Mükemmel bir tıraş deneyimi için Braun Erkek Bakım setini kullanmadan önce tıraşa başlamadan önce yüz bölgesindeki tüm kılların yumuşatılması önerilmektedir. Bu aynı zamanda daha verimli bir tıraş imkanı sağlarken cilt hassasiyetlerinizi sıfıra indiriyor olacaktır. Üstün özellikleri ile mükemmel tıraş deneyimi sunar. Kuaför ve berber kalitesindeki tıraş makinesi aynı zamanda saç bölgenizde de kullanıma uygundur. Farklı uzunluklara sahip sakalı kısaltırken ve istenilen tüm modeldeki net hatların oluşturulmasına imkan sağlayacaktır.

Skin Health Alliance (Cilt Sağlığı İttifakı) Tarafından Öneriliyor!Hassas saç kesimi özelliğiyle 1 adet klavuz tarak da barındıran erkek bakım seti, size en profesyonel saç tıraşı ve şekillendirme imkanı da sunuyor. Hem kendiniz hem de erkek çocuklarınız için kullanıma uygundur. Ayarlanabilir başlığı otomatik olarak çalışmaktadır. İstediğiniz tarzı oluşturmak için ince dokunuşlar yapabilme özelliği de mevcuttur. Elektrikli tıraş makinesi, Braun tarafından Almanya'da tasarlanmış, geliştirilmiş ve üretilmiştir. GQ ve Skin Health Alliance (Cilt Sağlığı İttifakı) tarafından önerilmektedir.

Modern Tasarım ve Led EkranErkek bakım setini şart edip özel çantasıyla her an yanınızda taşıyabilir ve dilediğiniz tıraş yöntemini dilediğiniz yerde uygulayabilirsiniz. USB girişli pratik şarj ile bir çok cihaz üzerinden şarj edebilir, uzun ömürlü pili ile 1 haftaya varan şarjsız kullanım elde edebilirsiniz. Apartlar kolaylıkla temizlenebilmektedir. Özel temizlik fırçasıyla en küçük kılları bile apartlardan kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Şarjlı özel standında dik bir duruşa sahiptir. Ergonomik tasarımıyla tutus esnasındaki tüm manevraları kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlarken, yüz hatlarında yer alan tüm yuvarlak ve derinlikli alanlara girebilir başlıklara sahiptir.

%100 Su Geçirmez Braun!Erkek bakım seti ile isterseniz ıslak isterseniz kuru kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Kuru kullanım modeli düzeltmelerde tercih edilen berber ve kuaför yöntemi olup, ıslak kullanım ise ana saç ve tıraş modelinin oluşturulmasında güvenli tıraş konforu için tasarlanmıştır.

Teknik Özellikler

-Kolay bir sinekkaydı tıraş için yüz kıvrımlarınıza uyum sağlayan 3 esnek bıçaklı erkekler için elektrikli tıraş makinesi-Easyclean sistemi, tıraş başlığını çıkarmadan hızlı ve kolay temizlik sağlar-Easyclick sistemi ile uyumlu. Daha fazla bakım gereksinimleriniz için tıraş makinenizi güncelleyin.-3 haftaya kadar tıraş için Li-İyon pil (50 dakika). Bir tam tıraş için 5 dakikalık hızlı şarj-Islak ve kuru kullanım için %100 su geçirmez elektrikli tıraş makinesi-Kablosuz ıslak ve kuru kullanıma uygundur.-Led ekran-%100 su geçirmez-Bir tam tıraş için 5 dakikada hızlı şarj olma özelliğiÜretim Yeri: Almanya

Üretim Yeri: Almanya

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: braun, 5s, 50, m1000s, erkek, tras, makinesi

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Sağlık & Kişisel Bakım | Tıraş Makinesi