hediye

Brother NV180 Dikiş Nakış Makinesi

Brother NV180 Dikiş Nakış Makinesi en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Brother
  • Ürün Kodu: SS51176
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
11.996,00 TL
Usta Ellerden Çıkmış gibi Tasarlayın!

Brother NV180 Dikiş - Nakış Makinesi ileri seviye dikiş-nakış işleri için geliştirip piyasaya sürdüğü NV180 alanının en çok tercih edilen makinelerinden bir tanesi. 9.4 cm’lik LCD dokunmatik ekranı ve akıllı bilgisayarıyla dikiş – nakış işlerinizi bir eğlenceye çeviren Brother NV180 Dikiş-Nakış Makinesi; uygun fiyatı kolay kullanımı ve hızlı iş bitiriciliğiyle yaratıcılığınızın sınırlarını zorlama konusunda gayet iddialı. Otomatik iplik geçiricisi ve ayarlanabilir devirli bobini sayesinde müşterilerinin koşulsuz beğenisini kazanan NV180’i ihtiyaçlarınız doğrultusunda öznelleştirebilir, kesme-biçme işlerinizdeki hayata payını sıfıra indirebilirsiniz. 

Otomatik Desen Tasarımı için Japon Brother

Ayrıca akıllı bilgisayarına dahili olan nakış desenleri ve otomatik ilik dikimi özelliği ile NV180, size bir hayli vakit kazandıracak. Bu ürünle beraber dikiş-nakış konusundaki yeteneklerinizi pekiştirirken harika desenler yaratabilirsiniz.

Temel Özellikleri: 

-Otomatik İplik Geçirici

-Hızlı Ayarlı Bobin

-Dahili Nakış Desenleri

-Nakış Harf Yazı Tipleri

-Tam Renkli Dokunmatik Ekran

-İplik Kesme

-Geniş Nakış Alanı

-Otomatik İlik Dikimi

- 2 yıl garantilidir

 

NV-180 modelinde 7 mm için piko (desen) ayağı ve nakış ünitesi bulunmaktadır. Kutu içerisinde aksesuar olarak zikzak ayağı ,piko ayağı, sürfile ayağı, fermuar ayağı, baskı dikiş ayağı, düğme dikme ayağı ,ilik ayağı, nakış ayağı, iğne seti, çift iğne, yedek masura ,masura klipsi, dikiş sökücü, makas, yedek mekik, pedal,10cmx10cm kasnak bulunmaktadır.

Üretim Yeri: Vietnam

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: brother, nv180, dikis, nakis, makinesi

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Dikiş Makinesi