hediye

Canon PIXMA G2420 Renkli Mürekkepli Tanklı Yazıcı

Canon PIXMA G2420 Renkli Mürekkepli Tanklı Yazıcı en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Canon
  • Ürün Kodu: SS56960
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
2.239,20 TL

Canon PIXMA G2420 Çok Fonksiyonlu Renkli Mürekkep Tanklı Yazıcı/ Fotokopi + Tarama Baskı

Çözünürlüğü

Aynı anda birden fazla işlem yeteneği sunan püskürtmeli yazıcı cihazı ile sizde dilediğiniz baskı çözünürlüğünü kolayca seçebilir farklı kağıt boyutlarında en net görüntüleri anında ulaşabilirsiniz.

Kusursuz Deneyim

İster ev isterseniz iş yerinizde daima ayrıcalık sunan kusursuz deneyimi anlayışı sayesinde yazıcı cihazı ile sizde tarayıcı veya baskı işlemlerinizde ayrıcalık sahibi olabilirsiniz.

Fonksiyonel Özellikler

Beklentilerinizi karşılayan teknoloji harikası ile ekonomik bir deneyim yaşayarak eşit bir püskürtme deneyimi altında tüm çıktılarınızı en net görüntüleri ulaşarak sağlayabilir işlemlerinizde yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

LCD Ekran

Yazıcı cihazında bulunan LCD ekran sayesinde ayarlamalarınızı kişiselleştirebilir bağlantı fonksiyonlarının güvenilir şekilde deneyimleyerek uzakta olsanız bile çıktılarınızı telefonlarınıza indireceğiniz uygulamayla kolayca alabilirsiniz.

Zahmetsiz Kullanım

Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden yazıcı cihazı sayesinde sizde en kusursuz performansı yaratabilir ve işlemleriniz de tasarruf sağlayarak kaliteden ödün vermezsiniz.

Beklentilerinizi Karşılayan Hız

Aradığınız tüm özellikleri tek bir cihazda sağlayarak hem baskı hem de tarayıcı işlemlerinde en doğru sonuçları elde edebilir eğitim veya iş hayatında asla yarı yolda kalmazsınız.

Üründen yazıcı kablosu çıkmamaktadır .

 

 

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: canon, pixma, g2420, renkli, murekkepli, tankli, yazici

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Bilgisayar & Tablet | Yazıcı & Kartuş