hediye

Deerma VC25 Şarjlı Dik Süpürge

Deerma VC25 Şarjlı Dik Süpürge en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Deerma
  • Ürün Kodu: SS52418
  • Bugün Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
559,20 TL

Benzersiz Tasarım!Klasik süpürgeleri unutun! Performansı ile göz dolduran Deerma Şarjlı Dikey Elektrikli Süpürge ile tanışın. Standart süpürgeler gibi sizi yormadan günlük temizlik işlerinize yardımcı olmaktadır. Kablosuz kullanım özelliğine sahip dikey süpürgenizle evinizi, ofisinizi tepeden tırnağa temizleyebilirsiniz. Benzersiz ergonomisiyle kullanım anında sizi yormaz. 

Dikey süpürgenin en önemli özelliği manevra ve kabileyet gücünün yüksek performasta olmasıdır. Evcil hayvan kıl ve tüyünde antibakteriyel temizlik imkanı sağlamaktadır.

Mayetik Şarj, Kablosuz Kullanım Kolaylığı!Rahatsızlık vermede konforlu ve keyifli bir süpürme deneyimi yaşatır. 150 W nominal çekiş gücüyle en ufak kırıntıları bile anında içine çeker, özel olarak tasarlanmış üçgen ucu sayesinde tüm dip ve köşelere kolaylıkla ulaşır. 35 dakikaya kadar süren çalışma süresiyle tüm alanlara özgürce ulaşır..    

Dikey Süpürgeden El Süpürgesine!Başlık değişimi ile dikey yer süpürgenizi, el süpürgesi olarak da kullanabilirsiniz. Koltuk, yatak, tezgah üstü, dolap içi.. vb. tüm alanların en uç noktalarına kadar ulaşabilen özel teleskopik borudan oluşan uzun aparatıyla da kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler

-Kablosuz tasarım-35 dakikaya kadar süren çalışma süresi-Ana başlığa ek iki fırça başlık-150 watt nominal güç-Çift silikon filtre ile tozu hapseder-Manyetik şarj-Çift yönlü toz haznesi-2 yıl Deerma Türkiye garantilidir.-0,7 Litre toz haznesi kapasitesi-2200 mah lityum pilÜretim Yeri: Çin

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: deerma, vc25, sarjli, dik, supurge

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Elektrikli Süpürge