hediye

Fakir Mr. Chef Quadro Blender Set Beyaz

Fakir Mr. Chef Quadro Blender Set Beyaz en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Fakir
  • Ürün Kodu: SS56173
  • Bugün Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
559,20 TL

Fakir Mr. Chef Quadro Beyaz Blender Seti

Fakir Mr Chef Quadro Blender Set Krem ile mutfağınızda lezzetli yemekler hazırlamak artık çok pratik. Fonksiyonel başlıkları sayesinde tüm ihtiyaçlarınıza çözüm sunan ürün, ergonomik tutuşu ile sizlere ekstra kolaylık sunuyor. Paslanmaz çelikten üretilen bıçakları sayesinde uzun ömürlü kullanım sunan Fakir Mr Chef Quadro Blender Set, güvenlik kilidi sayesinde de kullanım sırasında malzemelerinizin dağılmasını engeller ve etrafı her zaman temiz tutmanıza yardımcı olur.

Güçlü Performansı İle Hızlı Çözümler

Fakir Mr Chef Quadro Blender Set, 1000 W gücü sayesinde üstün performans gösterir. Çalışma gücünün yüksekliğinden dolayı en beğenilen yemeklerinizi hızlıca çırpabilir ve pürüzsüz bir karışım elde edebilirsiniz. Güçlü bıçakları sayesinde uzun süreli kullanım sunan ürünün 1500 ml karıştırıcı kapasitesi ile tüm aileye yetecek yemekleri hazırlamanıza yardımcı olur. 900 ml ölçü kabı ile birlikte gönderilen ürün doğrama, dilimleme, rendeleme ve çırpma gibi işlemlerinizde size hız kazandırır. 

Fakir Mr Chef Quadro Blender Set, 2 kademeli hız kademesi ve turbo fonksiyonu ile çalışırken bile tezgahınızın üzerinde sapasağlam durur. Alt tabanının kaymaz taban olmasından dolayı tezgahınızdan kaymaz ve olası kazaların önüne geçer. Fakir Mr Chef Quadro Blender Set, 4 bıçağı sayesinde kolaylıkla buz parçalamanıza bile yardımcı olurken güvenli kullanım kilidiyle sizi mutfakta daha az bıçak kullanmaya teşvik ederek güvenliğinizi önceliklendirir.

Teknik Özellikler

Power (watt): 1000 WHız Ayarı: 2 kademeliTurbo Fonksiyonu: VarÖlçü Kabı Hazne Kapasitesi: 900 mlÖlçü Kabı Hazne Malzemesi: BPA FREEDoğrayıcı Hazne Kapasitesi: 1500 mlDoğrayıcı Hazne Malzemesi: BPA FREEKaymaz Taban: VarBıçak Sayısı: 4Buz Kırabilme Özelliği: VarDiğer Özellikleri: Güvenli Kullanım KilidiMevcut Aksesuarları: Çelik Çırpma Teli, Çelik Blender Ayağı, Ölçü Kabı, Rendeleme Aparatı, Dilimleme Aparatı, Çelik DoğrayıcıÜrün Boyutu: 23 x 21 x 40,5 cmÜrün Ağırlığı: 2415 kg

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: fakir, mr, chef, quadro, blender, set, beyaz

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Blender & Mikser