hediye

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Flavel
  • Ürün Kodu: SS52407
  • En Geç 29 Mart Cuma Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
1.359,20 TL
Genel Özellikler

Daha fazla alanın size kalmasını istiyorsanız 85 litre saklama kapasitesi sunan Flavel Büro Tipi Buzdolabı ihtiyaçlarınızı karşılayacak niteliğe sahiptir. Ev tipi ofislerinizde ya da daha geniş alanlı çalışma alanlarınızda sessiz ve güçlü soğutma özelliği ile gıdaların tazeliğini koruma imkanı sağlıyor. 2 yıl Flavel Türkiye garantisi altındadır. Ergonomik boyutlarıyla tüm kapasitede gücünü kullanım sırasında farkedeceksiniz.

Kapı yönünü değiştirebilme özelliği ile her açıdan kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Böylece farklı bir alanda da kullanım tercih etme özgürlüğü sunmaktadır. Kalitesine dikkat ederek satın alma kararına vardığınız tüm küçük ve büro tiplerinin kalitesi sizin için en önemli kriterdir. Özelliklemini türde buzdolapları çok daha uzun süre kulanılabilmektedir. Tüm parçaları kaliteli malzemeden üretilmiş Flavel mini buzdolapları, bu özel kullanım için tasarlanmıştır. Bu tip buzdolapları kategorisinden kendinize en uygun seçimi bölmelerine dikkat ediyor olmanız avantajınıza olacaktır. Beyaz renk seçeneği ile her ortama uygum sağlayan bir, değişmez ikonik bir tarza sahiptir. Hem ihtiyacını karşılarken hem de bulunduğu ortama şıklık katan mini buzdolabınızla dikkat çekebilirsiniz. 

Soğutucu & Dondurucu Bölmeli

Farklı boylara sahip içeceklerinizi dikey ya da yatay saklayabilir; dolap içinde yer alan raf ayarıyla  kullanım kolaylığınıza pratikliği sağlayabilirsiniz. Sıvılarda herhangi bir dökülme olmadan saklarken, dilediğiniz soğuklukta tüketimini ayarlayabilirsiniz. Sadece sıvı değil, tüm soslarınızı da bu alanlarda saklayabilirsiniz. Soğutucu bölümüne tercih ederseniz yumurtalıkta koyarak günlük kullanım için yumurtalarınızı en taze şekilde muhaza edebilirsiniz.

Sebzelik ve Meyvelik Bölümü

Ayrı bölmelerde farklı türde gıdalar birbirine temas etmeden muhafaza edilirken, kokularının da birbirine geçmesine engel olabilecektir. Bu nedenle 12 litre dondurucu bölümü, 73 litre ise soğutucu bölümüne sahiptir. Farklı soğutma ayarlarını kullanarak her mevsim soğutma seçeneğinizi dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu tür materyallerden üretilen modeller gıdalarınızı rahat bir şekilde soğutur ve sabit bir sıcaklıkta tutar.  Sebze ve meyve gibi gıdaların saklaması için özel bir bölüme sahiptir. Gövde içi sıcaklık ayarı ile besinlerinizi tercih ettiğiniz derecede saklayabilirsiniz. Bu özel alanda tüm sebze ve meyvelerinizi en sağlıklı ve güvenli şekilde yiyeceklerinizi saklayabilirsiniz.

Uzun Ömürlü Kullanım 

Darbelere karşı dayanıklı bir ürün olan Flavel Büro Tipi Buzdolabı, standart masa ve tezgah altında kullanılabilmektedir. Mobilyalarınıza uyum sağlamasını tercih ederseniz, gömme mini dolap olarak da kullanabilme imkanı sağlamaktadır. Kompakt yapısı ile kolaylıkla farklı bir alana taşınabilmektedir. Taşınmanızı gerektiren durumlarda sadece fişini çekin ve buzluğun çözülmesi sona erdikten sonra kolaylıkla farklı bir yere taşıyabilirsiniz. Buzluğunun çözülmesi sadece bir kaç saat içinde tamamlanacaktır. Üstün kalitesiyle ve üstün mühendislik üretimiyle dikkat çeken mini büro tipi buzdolabı geliştirilen teknolojiyle çok uzun süreler kullanım imkanı sağlar. Bu sürede de uzun vadede bütçenizi korurken en verimli performansı sağlamış olur.

Teknik Özellikler

- Toplam kullanılabilir hacim : 85 L

- Soğutucu bölme kullanılabilir hacim : 73 L

- Dondurucu bölme kullanılabilir hacim : 12 L

- Yıllık enerji tüketimi (kWh/a) : 133.04

- Kapı yönü değiştirebilme: Var

- Gövde içi sıcaklık ayarı: Var

- Sebzelik bölümü: Var

- Enerji sınıfı : A

- 2 yıl Flavel Türkiye garantisi altındadır.

- Ürün kurulumu yapılmamaktadır. Fişe taktıktan sonra kullanılabilir. Kutu içeriğinden çıkan kullanım kılavuzu çıkmaktadır.

- Ürün için nakliye/montaj hizmeti verilmemektedir.

- Voltaj : 220-240

- Güç : 90 W (fakat ürünün kullanıldığı bölgeye göre watt bilgisi değişmektedir.)

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: flavel, flv, 1090, buro, tipi, buzdolabi

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Beyaz Eşya & Ankastre | Buzdolabı