hediye

Homend Alex 1282H Robot Süpürge Siyah

Homend Alex 1282H Robot Süpürge Siyah en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Homend
  • Ürün Kodu: SS54112
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
3.199,20 TL

Homend Alex 1282H Robot Süpürge Siyah

KPA: 2500

Güç (W): 28

Gerilim V: 14,4

Batarya: 3000 mAh lityum batarya

Çap Yükseklik: 330mm - 96 mm

Ses: <65 Db

Toz Haznesi: 600 Ml

Mop: 400 Ml

Bölgesel temizlik: Sanal duvar oluşturma, Noktasal temizlik

Otomatik şarj istasyonuna geri dönme: Var

Homend Smart Uygulaması: Var

Türkçe seslendirme: Var

Türkçe Uygulama: Var

3 Farklı Emiş gücü ve Mop Özelliği: Var

Hepa Filtre: Var

Ortalama Çalışma Süresi: 140

Lidar teknolojisi ile çoklu haritalama özelliği: Var

Düşme ve çarpmayı engelleyici 19 farklı sensör: Var

Garanti Süresi (Ay): 24

Lidar Teknolojisiyle Milimetrik Haritalama: 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi LIDAR ( Light Detection and Ranging ) evinizin milimetrik haritasını çıkarır, yüksek hassasiyetli ışınlarla optik yanılsamaların önüne geçer, her türlü ışık koşulunda mükemmel çalışır.

Yükseklik Sensörleri: Robot süpürgeniz yükseklik sensörleri sayesinde engelleri tanır, merdiven ve yükseklik farkı olan yüzeyleri algılar, aşağı düşmez.

Üç Farklı Emiş Modu: Alex Laser üç farklı emiş moduyla siz nasıl isterseniz öyle temizlik yapar. Sessiz modda, hem gücünü hem sesini düşürür, Standart modda her şeyi standarda getirir. Turbo modda performansını maksimuma çıkarır.

65 DB Sessizlik : Genelde robot süpürgeler, boyundan beklenmeyecek kadar sesli çalışabilir. Alex Laser sadece 65 DB çalışma sesiyle, sizi her defasında şaşırtır

Paspas Yapan Süpürge: 400 ml su haznesi ve 3 farklı damlatma ayarıyla robot süpürgeniz, yerleri hem süpürür hem siler, tüm temizliği tek başına halleder.

Hepa Filtreyle %99 Temiz Hava Çıkışı : 3 katlı hepa filtre, toz ve zerreciklerin %99’unu hapseder, dışarı tertemiz bir hava verir. Üstelik kolaylıkla temizlenebilir.

600 ml Toz Haznesi : 600 ml kapasiteli toz haznesi benzerlerine göre daha uzun sürede dolar, sizin sürekli hazne temizliğiyle uğraşmanıza hiç gerek kalmaz.

Kolay Oda Ve Kat Ayarı: Alex Laser gelişmiş haritalama özelliğiyle çoklu haritalama yapabilir. Böylece tek katlı evlerde her odayı ayrı ayrı, çok katlı evlerde her katı ayrı ayarı haritalandırır. Siz istediğiniz odayı temizletebilirsiniz, girilmesini istemediğiniz alanları işaretleyebilirsiniz.

140 Dakika Çalışma Süresi : Alex Laser 3000 mAh lityum piliyle gücünü kaybetmeden 140 dakika boyunca çalışabilir. Yorgunluk nedir bilmez, çalışkanlığını asla kaybetmez.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: homend, alex, 1282h, robot, supurge, siyah

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Robot Süpürge


Benzer Ürünler