hediye

Honor Band 5 Amoled Ekran Akıllı Bileklik Lacivert

Honor Band 5 Amoled Ekran Akıllı Bileklik Lacivert en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Honor
  • Ürün Kodu: SS54965
  • En Geç 22 Nisan Pazartesi Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
287,20 TL

Honor Band 5 Su Geçirmez AMOLED Ekran Akıllı Bileklik Saat HUAWEI’in ürünü Honor Band 5 Renkli Ekran Akıllı Bileklik adımsayar, kalori hesaplama ve uyku takibi özelliklerinin yanı sıra Türkçe uygulaması ve 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliğiyle de ön plana çıkıyor. KAMOLED ekranı sayesinde gün ışığında bile ekrandaki verileri rahatça okuyabilirsiniz. Çağrı görüntüleme ve reddetme, mesaj ve bildirim içeriği görüntüleme özellikleriyle telefonunuza gelen bütün bildirimleri görebilirsiniz. Ayrıca birçok arayüze sahip olan ürünümüzle fotoğraf çekimi de yapabilirsiniz.

Ürünün Genel Özellikleri: Marka Adı: HuaweiModel: Honor Band 5 Ürünün Teknik Özellikleri: Bluetooth: V4.2 Batarya: 100 mAhŞarj Süresi: 1- 2 Saat Bekleme Süresi: 15 GünEkran: 0.95 inç AMOLED (Dokunmatik Ekran) Çalışma Menzili: 10 MetreSu Geçirmezlik: 5 ATM (50 metre/165ft)Ağırlık: 23 GrBoyut: 24.30 x 1.72 x 1.15 Cm Fonksiyonlar:

- Fotoğraf çekme- Uyku takibi- Kalp atış hızı ölçme

- Kalori hesaplama- Adım sayma- Arayüz değiştirme- Su geçirmezlik özelliği (50 metreye kadar)- Çağrı görüntüleme ve reddetme- Arayanın kimliği

- SMS ve uygulama bildirimleri ve içerikleri (45 karakter)- Saat ve aktivite uyarıları- Telefonumu bul özelliği- Batarya durumu- Kronometre- Titreşim- Hava durumu- Tarih- Alarm Kutu İçeriği: - 1 Adet Honor Band 5 Akıllı Bileklik - 1 Adet Şarj Kablosu- 1 Adet Kullanım Kılavuzu Ürünün Kurulumu: - Huawei Health (Dili Türkçedir) uygulamasını yükledikten sonra bileklik ile telefonunuzu eşleştirin, uygulama ayarlarına girip bildirim almak istediğiniz uygulamaları seçin. NOT: Huawei Honor Band 5 Akıllı Bileklik, IOS 9.0 ve Android 5.0 üzerinde işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlarla uyumludur.

Oppo Türkiye garantilidir.  

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: honor, band, 5, amoled, ekran, akilli, bileklik, lacivert

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Telefon & Aksesuar | Akıllı Saat & Bileklik