hediye

Kiwi KTM 2910 Çay Makinesi

Kiwi KTM 2910 Çay Makinesi en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Kiwi
  • Ürün Kodu: SS51790
  • En Geç 20 Nisan Cumartesi Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
239,20 TL

Genel Özellikler

Kiwi çay makinesi kolay tutulabilir kulpları ve belirgin kavisleriyle farklı bir tasarım sunuyor. Üst çaydanlık için oval tasarlanmış kulplar altta ki ısıtıcı çaydanlık için köşeli olarak tasarlanmıştır. Çaydanlığı kolayca kavrayıp kaldırmanız için özel olarak kulplar belirli ölçülerde tutulmuştur. Elektrikli çay makineniz suyu kaynattıktan sonra 900 ml kapasiteye sahip cam çaydanlıkta ideal sıcaklıkta demlemenize olanak tanır.

Inox Gövde ve Şeffaf Cam ÇaydanlıkInox gövde mutfağınıza şıklık katacak. 1,8 lt alt çaydanlık kapasitesi olan elektrikli çaydanlığınızı isterseniz demliksiz sadece su ısıtıcı olarak kullanabilirsiniz. Kutudan çıkan kapağı kapatarak cihazınızın demlik olmadan kullanım imkânı var. Üst çaydanlık termo camdır. Uzun süreli kullanımlara dayanıklı cam demlik, çayın dem rengini görmenizi sağlar. Ayrıca cam malzeme çayın en ideal sıcaklıkta güzelce demlenmesine olanak verir.

Paslanmaz Gövde Paslanmaz FiltreInox gövde paslanmaz çeliktendir. Kirece karşı dayanıklı metal gövdenin içinde ki rezistansı da korumalıdır. Cam çaydanlık içerisinde bulunan filtre paslanmaz çeliktir. Çaydanlığın içinde plastikle teması bulunmayan ürününüzü sağlıkla kullanabilirsiniz. Filtrenizin takılıp çıkarılması oldukça kolaydır. Temizlenmesi pratik olan çay süzgeciniz ve demliğiniz, makinede temizlenmeye uygundur.

Kiwi çay makinesi 2200 watt enerji ile çalışır. Kaynama noktasına gelen cihaz otomatik olarak kapanır. Cihaz içerisinde ki su soğuduğunda “eğer sıcak tutma düğmesi açık ise” otomatik olarak ısıtılır. Susuz çalışma emniyeti olan cihaz içerisinde su tükendiğinde otomatik olarak kapanır. Cihazın sürekli susuz çalışır halde bırakılmaması tavsiye edilir.

Teknik Özellikler

Çay Filtresi:VarOtomatik Kapanma:VarSu Seviyesi Göstergesi:YokDemlik Kapasitesi:900 MLGüç (Watt):2200Isıtma Kapasitesi:1800 MLKaynama Göstergesi:VarKablosuz Kullanım:VarÇay Filtresi:VarDemlik Kapasitesi (L):0,9Demlik Malzemesi:CamGövde Malzemesi:ÇelikRenk:GriSu Isıtıcı Kapasitesi (L):1,8Su/Kireç Filtresi:VarSusuz Çalışma Emniyeti:VarGaranti Süresi (Ay):24

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: kiwi, ktm, 2910, cay, makinesi

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Çay Makinesi


Benzer Ürünler