hediye

Leitz Trusens Z-1000 Hava Temizleyici

Leitz Trusens Z-1000 Hava Temizleyici en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Ürün Kodu: SS55074
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
1.199,20 TL
Leitz Trusens Z-1000 Hava Temizleyici
  • Sigara başta olmak üzere kokuları, VOC gazları, evil hayvan tüylerini, toz akarlarını ve polenleri, astım ve nezleye sebep olan alerjenleri, mikro organizmaları, mikrop, bakteri ve virüsleri yok etmeye yardımcı olmak üzere tasarlandı. Yeniden tasarlanan Hava Temizleyici ile daha temiz hava soluyun. Kişisel alanınızdaki hava kalitesini artırın. Bu küçük ama güçlü Hava Temizleyici, daha kolay nefes alabilmeniz için ortamdaki havayı temizler. 360 derece filtreleme sistemi, alerjenler, VOC gazları ve mikroskopik parçacıklar gibi partikülleri yakalar. UV (UltraViolet) sterilizasyon, filtrenin üzerinde birikebilecek mikropları ve virüsleri yok eder ve canlı mikropların yeniden dolaşımını engeller. Gelişmiş teknolojiye sahip hava temizleyici yaşam alanınızdaki hava kirleriyle savaşır ve ortamın hava kalitesini arttırır. Şık tasarım ve kompakt stil, her küçük alan için idealdir.
  • Genel Özellikleri; . PureDirect teknolojisi havayı daha rahat ve etkili bir şekilde dağıtır. . Bu tescilli teknoloji, havayı odanıza daha da ve eşit olarak dağıtan çift hava akışı akışı kullanır. . 360 derece filtre, kirleri ve VOC gazlarını / kokularını her yönden yakalar. UV ışığı filtrede sıkışabilecek mikropları ve bakterileri öldürür. . 164m3 / sa (Polen), 143m3 / sa (Toz) ve 95m3 / sa (Duman) Temiz Hava Dağıtım Hızı (CADR) değerlerine sahip 23 m2'ye kadar odalar için idealdir. . Red Dot Award 2019 Winner . Fan hızı, UV modu ve filtre değiştirme göstergeleri için basit dokunmatik düğme kontrolü. . 200,00x460,00x200,00 mm
             

            Teknik Özellikler

·       Işık Azaltma Modu: Yok

·       Gece Modu: Yok

·       Filtre Değişimi Gösterge Tipi: Karbon, HEPA, UV

·       Motor Tipi: AC Motor

·       Zamanlayıcı Ayarları: Yok

·       SensorPod™: Yok

·       Oda Kapsamı 2 x 60 dakika: 23 m²

·       Fan Hızı: 3

·       Hava girişi: 360°

·       Vat miktarı: 40

·       Gürültü seviyesi: 39 - 65 dB

·       Saatte 2 kez hava değişimi: 23 m2

·       Saatte 4 kez hava değişimi: 12 m2

·       Saatte 5 kez hava değişimi: 9m2

·       Hava Dağitim Şekli: Pure Direct

·       Hava Kalitesi Sensör Tipi : Sensörsüz

·       Garanti Süresi: 2 yıl

·       Hava Kalitesi Gösterge Ekranı: Yok

·       Güç Kaynağı: 220-240V 50/60Hz

·       Otomatik mod: Yok

·       Renk: Beyaz/Gümüş

  • Sıkça Sorulan Sorular ve Cevaplar; Filtreleri ne sıklıkla değiştirmem gerekir? Hava temizleme makinesinin değiştirme göstergeleri Karbon veya HEPA filtreleri veya UV-C ampulünü değiştirme zamanı geldiğinde sizi uyarır. Karbonu filtreyi her 3-4 ayda bir, HEPA filtreyi her 12-15 ayda bir ve UV-C ampulünü (modele bağlı olarak)her 2-4 yılda bir değiştirmeyi planlayın. Ön Filtreyi (Prefilter) ne sıklıkla yıkamam gerekir? Ön Filtre (Prefilter) daha büyük parçacıkları yakalar ve diğer filtrelerin verimliliğini korur, bu nedenle ön filtreyi her ay kontrol ederek incelemenizi ve gerektiği gibi yıkamanızı öneririz. Başka bir iyi alışkanlık, Karbon filtreyi her değiştirdiğinizde ön filtreyi yıkamaktır. SensorPod ™ içindeki toz sensörünü ne sıklıkla temizlemem gerekir? Hava kalitenizi en doğru şekilde ölçmek için, toz sensörünün yüzeyini 1-2 ayda bir temizlemenizi öneririz. TruSens hava temizleyicileri duman ve kokuları ortadan kaldırır mı? Evet. Tüm TruSens modellerinde bir karbon filtre katmanı bulunur. Bu katman özellikle duman da dahil olmak üzere kokuları ve VOC (Uçucu Organik Bileşikler-VOC-, çoğu renksiz ve kokusuz olan büyük bir sıvı ve gaz grubudur. Uçucu olduklarından dolayı, sıvılar oda sıcaklığında kolayca buharlaşır.) gazlarını filtrelemek için tasarlanmıştır. TruSens hava temizleyicileri odadaki tozu temizliyor mu? Örneğin, çok toz çeken televizyonun etrafı gibi. Toz birikmesini önler mi/önlemeye yardımcı olur mu? Evet. Ürünler odanızdaki tüm toz parçacıklarını temizleyemese de, HEPA filtreleri ve dahili teknoloji, temizleyicinizin bulunduğu odada, gözle görünebilir toz seviyesinin azaltılmasında önemli bir fark yaratacaktır. 74m2'lik bir dairem var. Trusens açık kapılardan etkili bir şekilde tüm evimin havasını filtreleyebilir mi yoksa bunun yerine her oda için bir tane daha küçük model hava temizleyici almak mı gerekir? Sadece açık kapılarınız varsa (bu büyüklükte bir açık plan odanız değil), her odada, en iyi etki için ayrı hava temizleyiciler öneriyoruz; Özellikle ayrı bir SensorPod'a sahip modeller Böylece odaların kapısı kapalı olduğunda bile en iyi sonuçları alabilirsiniz. Elektrik kablosu uzunluğu ne kadardır? Arıtma kablosu yaklaşık 1.9m uzunluğundadır. SensorPod kablosu (Z-2000 ve Z-3000 için) yaklaşık 1.5m uzunluğundadır. TruSens hava temizleme makineleri aynı zamanda odayı soğutuyor mu? Hayır. TruSens hava temizleyicileri bir odayı soğutmaz. Temiz hava oda boyunca hızlı bir şekilde hareket ettiğinden, ancak havayı soğutmadıklarından, yüksek fan hızlarında böyle bir izlenim / his verebilir.
  • Ürünler 2 YIL LEİTZ Türkiye garantilidir.

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: leitz, trusens, z, 1000, hava, temizleyici

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Hava Nemlendirici & Buhar Makinesi