hediye

Remington BB1000 E-51 Vücut Temizleme Fırçası

Remington BB1000 E-51 Vücut Temizleme Fırçası en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Remington
  • Ürün Kodu: SS52255
  • En Geç 26 Nisan Cuma Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
319,20 TL

Işıldayan Teniniz İçin!Doğal fırça kıllarıyla vücudunuzu hem kuru hem de duşta fırçalamak için ideal bir yapıya sahiptir. Su geçirmez özelliği ile fırçanız ilk günkü gibi temiz kalacak ve size her kullanımda ilk günkü deneyimi yaşatacaktır. 

Kan Dolaşımınızı Hızlandırın! Fırça darbeleriyle cildiniz temizlenirken, ölü derilerden arınacaksınız. Ölü deriler ise tüm gözeneklerinizin nefes almasını sağlayarak hem ciltteki yaşlanmayı geciktirecek hem de sağlığınız için kan dolaşımınızı hızlandıracaktır. Hızlı ve en etkili sonuçlar elde edebilmeniz için döner fırça başlığına sahiptir. 2 farklı hız ayarı ile tercih ettiğiniz güçte kullanabilirsiniz. Led gösterge ışıkları ve kablosuz kullanım rahatlığı ile kullandığınız her alanda size özgürlük sağlamaktadır. 

Taşınabilir Kompakt Tasarım ve Çanta Hediye!Tüm darbelerden korunması adına özel olarak tasarlanmış çantasıyla seyahatlerinizde de yanınızda her an taşıyabilirsiniz. Cildinizin her bölgesinde baştan uca temizlik hissiyatının keyfini sürün.

Teknik Özellikler

Duşta kullanıma uygun.Doğal fırça kıllarıVücudu kuru fırçalamak için idealdir.Hızlı ve etkili sonuçlar için döner fırça başlığıSu geçirmez ve yıkanabilir2 hız ayarıLed gösterge ışıklarıKablosuz ve yeniden şarj edilebilir2 yıl garantilidir

Aksesuarlar:Vücut fırçası2 adet fırça başlığıMakyaj çantasıEvrensel voltaj

 

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: remington, bb1000, e, 51, vucut, temizleme, fircasi

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Sağlık & Kişisel Bakım | Yüz Temizleme Cihazı