hediye

Remington HC-5150 Pro Saç Kesme Makinesi

Remington HC-5150 Pro Saç Kesme Makinesi en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Remington
  • Ürün Kodu: SS52504
  • Bugün Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
171,20 TL

2 Kat Arttırılmış Hız!Alerjik, atopik ve hassas ciltlerde tıraş sonrası oluşabilecek tüm sorunları ortadan kaldıran özel Remington Pro power serisi iki kat arttırılmış hız ve performans ile daha önce hiç olmayan bir kesim performansı sunar.

Mükemmel Vücut Bakımı ve Tıraş OlanağıMükemmel bir saç tıraşı deneyimi için kuaför ve berber kalitesindeki tıraş makinesi saçınızda harikalar yaratmak için tasarlandı. Afro saçlar dahil tüm saç tiplerini üstün bir performans ile kesen 2x daha hızlı motor gücüyle çalışmaktadır.

Bıçak Değişimi Gerekmez!Her uzunluktaki sakalı kısalt, kes veya şekil ver 60 dakikaya kadar kullanım süresine sahiptir.

Kompakt TasarımErkek bakım setini şarj edip özel çantasıyla her an yanınızda taşıyabilir ve dilediğiniz tıraş yöntemini dilediğiniz yerde uygulayabilirsiniz 30 dakikaya kadar kablosuz kullanım sağlamaktadır. Ergonomik tasarımıyla kaymaya karşı tutus kabiliyeti sağlayarak, esnasındaki tüm mevraları kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlar. 

Islak yada Kuru Saçta Uygulama Kolaylığı!Erkek bakım setinizde yer alan tıraş makininizi ile isterseniz ıslak isterseniz kuru kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Kuru kullanım modeli netlerken terch edilen berber ve kuaför yöntemi olup, ıslak kullanım ise ana saç ve tıraş modelinin oluşturulmasında güvenli tıraş konforu için tasarlanmıştır

Teknik Özellikler

-Gelişmiş çelik kaplı bıçaklar-Kendi kendini bileyen bıçaklar-15 kilitlenebilir uzunluk ayarlı (1-42mm) 2 tarak-Kablolu/ kablosuz-30 dakikaya kadar kablosuz kullanım süresi-Şarj gösterge ışığı-Pro power motor: Afro-amerikan saçlar dahil tüm saç tiplerini kesebilen 2 kat daha hızlı süper performans hem ıslak hem kuru saçlarda kullanılabilir-Hızlı yıkama sistemi bir düğmeye basarak bıçak seti dışarı çıkar ve akan suyun altında yıkanır-Islak / Kuru:Kuru Kullanım-Kablosuz Kullanım:Var-Kullanım Bölgesi:Ense, Saç-Kullanım Süresi:30 dk-Kullanım Türü:Şarjlı-Renk:Siyah-Şarj Durumu Göstergesi:Var-Garanti Süresi (Ay):24

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: remington, hc, 5150, pro, sac, kesme, makinesi

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Sağlık & Kişisel Bakım | Tıraş Makinesi