hediye

Schafer Vakum Dik Süpürge

Schafer Vakum Dik Süpürge en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Schafer
  • Ürün Kodu: SS51689
  • Bugün Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
239,20 TL

Genel Özellikler

Schafer çoğunlukla mutfak ürünleri üreten bir marka olarak biliniyor. Küçük ev aletleri üreten firmanın en iyi, ekonomik ve yüksek performans ürünlerinden birisi olan vakum dik süpürge zemin temizliğinde hayatınızı kolaylaştırır.  Schafer sizin için ürettiği ürünlerde, yüksek kalite standartlarıyla kullandığı mekanik parçalardan ürünü meydana getirdiği plastiğe kadar müşteri memnuniyeti sunar. Özetle Schafer elektrikli dik süpürgeniz kablo, başlık, motor, filtre tamamen Schafer güvencesi altındadır.   

Yüksek Emiş Gücü

Şarjlı el süpürgeleri toz toplamak ve kraker parçaları gibi taneleri toplamak için işinize yarayabilir. Schafer vakum gibi daha yüksek bir emiş gücüne sahip cihaz, gün içinde bile derinlemesine temizlik yapmanıza olanak verir. 150 Watt emiş gücü ile günlük temizliklerinizi kolayca yapabilirsiniz. 

Ergonomik Tutuş

Dik süpürgeler için aranan önemli bir özellik cihazın hafif olması. Bütün yük bileğinize bineceği için uzun süre kullanımlarda dik süpürgeler yorucu olabilir. Schafer vakum ise ergonomik tutuş ve hafif malzemesiyle uzun süre kullanıma uygundur.  Tasarımın önemli bir özelliği denge merkezi. Cihazın motor ve torba kısmının yere yakın oluşu sayesinde; sadece itme- çekme hareketi yaparak, ağırlık kaldırmak zorunda olmadan süpürme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.  

Şarjsız Uzun Süre Kullanım Ömrü

Schafer Vakum dik süpürge şarjsız çalışır. Uzun kablosuyla dilediğiniz zaman cihazınızı fişe takarak çalıştırabilirsiniz. Ürün 5 metre uzunlukta kabloya sahiptir. 900 Watt güçte çalışan süpürge, 78 desibel ses oranıyla orta gürültüde bir ses yayar. 1 lt toz torbası kapasitesi ile günlerce hazneyi boşaltmadan kullanabilirsiniz. 

Onaylanmış Marka Garantisi

Schafer bir Türkiye markasıdır ürün 100% üretici garantisindedir. Schafer vakum süpürge 24 ay garantilidir.  

Teknik Özellikler

900 wattErgonomik sap1 L toz haznesiYıkanabilir filtreKilitli süpürücü başlıkKolay temizlenebilir toz haznesiDik konumda saklanabilme özelliği79 db150 watt emiş gücü5 metre kablo

900 W Motor Gücü

150 W Emiş Gücü2 yıl garantiÜretim Yeri: Türkiye

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: schafer, vakum, dik, supurge

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Elektrikli Süpürge