hediye

SEG Mekanik Silindirik Termosifon 65 L

SEG Mekanik Silindirik Termosifon 65 L en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Seg
  • Ürün Kodu: SS51523
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
1.439,20 TL
Genel Özellikler

Teknolojinin gelişmesiyle birçok yeni ürün hayatımıza girdi. Bilgi işlem gücünün artması daha az enerji harcayarak daha yüksek fayda sağlayan ürünleri kullanma imkânı sağlıyor. Termosifonlar termo- dinamik kanunlarını kullanarak başta evlerde ve iş yerlerinde olmak üzere ‘ekonomik yolla’ sıcak su elde etme kolaylığı sağlıyor. Termosifonlar sahip olduğu özelliklerle tek başına; su ısıtıcı boruların, su ısıtıcı cihazların ve diğer termal yöntemlerin yerini alabilir. Termosifonlar içerisinde sıcak su tutma kapasitesine sahiptir buda onları bütçe dostu yapmak için yeterli bir sebep. Sıcak borulardan geçen su belirli bir sıcaklığa ulaşana kadar döndürülür eğer borulara gelen su sıcaksa bu döngü kesilir. Yani termosifonunuzun haznesinde ki su yeterince sıcaksa ısıtmayı keser. Bu özellikte termosifonunuzun kendi ekonomisini sağlar.

Termosifon Özellikleri

Termosifonlar

elektrikli su ısıtıcılar içerisinde su tankı bulunan bir cihazdır. Genel olarak

gazlı ve elektrikli olarak iki kategoride bulunan termosifonlar;

enerji tasarrufu sağladığından bütçe dostu olarak bilinir.

Kullanım sırasında enerji dalgalanmalarından dolayı ısı kaybı olmaz buda termosifonları kullanıcı dostu bir ürün olarak nitelendirir.

Ürün kullanım paneli mekaniktir, 25 derece ve 75 derece arası ısı sıcaklığı elle ayarlanabilir.

Ürün Bileşenleri

SEG

marka silindir

termostat

pek çok açıdan uzun süreli kullanım sağlar. Paslanmaz çelik rezistans ile ürün kirece karşı dayanıklıdır. Titanyum gövde ile sağlamlaştırılmıştır.

İzolasyonlu tank ile haznede ki su ısısı korunur. Termosifonlar da sıkça görülen haznede ki su için ısı kaybı minimal düzeye indirilmiştir. Dışarıya karşı ısı yalıtımı iyi düzeyde.

Susuz çalışmaya karşı otomatik kapanma, yüksek basınç ve yüksek ısı (100 derece) için otomatik kapanma sigortası önlemleri vardır.

Hacim ve Görünüm

Kutulanmış ürün boyutları 50cm-50cm-80cm olarak gelir. Silindirik termosifon boyutları 426 mm çap ve 744 mm uzunlukta. Boş ağırlık 20 kg ve silindirik kar beyaz renk termosifondur.

Garanti Süresi

Montaj ve teknik destek için yetkili servislerden destek alınmalıdır. Aksi halde ürün garanti kapsamı dışında kalır. 2 yıl Vestel garantili

Teknik Özellikler

Kontrol şekli : Mekanik kontrol Termostat çalışma aralığı : 0-75 derece Yıllık enerji tüketimi (kwh) : 1420 Güç : 2000 watt Nominal besleme voltajı : 220- 240 V Güvenlik termostatı atım sıcaklığı : 100 derece Emniyet ventili maksimum çalışma basıncı : 10 bar Şekil: Silindirik Alt ve üst kapak rengi : Kar beyaz Ürün boyutları : 426 x 744 mm Paketlenmiş ürün boyutları : 500 x 500 x 800 mm Ağırlık (net/brüt) : 20-22

**2 yıl Vestel garantili

**Ücretsiz kurulum

*Bu ürünün gönderimi tedarikçi firma tarafından sağlanmaktadır.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: seg, mekanik, silindirik, termosifon, 65, l

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Beyaz Eşya & Ankastre