hediye

SEG SBM 6001/BM 6001 6 Programlı Bulaşık Makinesi

SEG SBM 6001/BM 6001 6 Programlı Bulaşık Makinesi en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Seg
  • Ürün Kodu: SS52503
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
3.119,20 TL
Üstün Temizlik Teknolojisi

Bir çok yıkama programına sahip SEGBulaşık Makinesi’ne mutfağınızda yer açın. Ön yıkama programı sayesinde durulama yapmadan tüm inatçı bulaşık lekelerinizi sizin için zahmetsizce temizlemektedir.

Günlük kullanımda ihtiyaç duyduğunuz kadar, birden fazla çalıştırma imkanı sağlarken bütçe dostu teknolojisinden faydalanarak su ve elektrik faturanızda bütçenizi korur. Bulaşıklarınızı en yüksek temizlik Gücüyle arındırırken, seramik, porselen ve cam ürünlerinizin ilk Günkü parlaklığını korur. Aynı zamanda çelik ürünlerinizi de yıpratmadan temizlemektedir. Yıkama işlemi tamamlandıktan sonra özel olarak dizayn edilmiş mühendislik harikası kurutma sistemiyle kuru bulaşıklarınızı el ve parmak izi olmadan raflarınıza ve çekmecelerinize yerleştirebilirsiniz. Deterjan türünü algılayan özel sistemiyle yıkama sürecinizde enerji tasarrufu sağlayan su tüketimi Gerçekleştirmektedir.

Çoklu Program Ayarı

Günlük kullanım için az bulaşık seçeneği ile kısa sürede bulaşıklarınızı yıkar ve kurutur. Günlük kullanım dışında da özel misafir ve davetleriniz sonrasında toplam 12 kişilik yıkama kapasitesine sahiptir. İleri zaman ayarıyla bulaşık makinesi yıkama saatinizi ayarlayabilir, siz evde olmasanız bile bulaşıklarınızın yıkanmasını rahat ve Güvenli bir şekilde organize edebilirsiniz.

Kilitli Koruma Sistemi

Şu taşma emniyeti sayesinde Güvenli kullanım sağlayan, sürekli çalışan devir daim sistemi sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Tazzikli su sistemi en derin kirli noktalara kadar erişim sağlamaktadır. Çatal bıçak için kullanılan temizlik sepetinin yeri demontedir, tercih edildiği Gibi makinanın içinde farklı alanlara taşınabilir ve size makineye yerleştireceğiniz ürünler için daha fazla yer açma imkanı sağlar.

Her Alanda Kullanım

Kullanım tercihinize Göre tezgah altına monte ettirebilir ya da mutfağınızda istediğiniz alanda yer verebilirsiniz. Her metrakareden mutfak alanına uygundur

Teknik Özellikler

- Led Gösterge - Hızlı 30 dk da yıkama (45 derece) - Eko (standart program) - Süper 50 dk da yıkama (65 derece) - Hijyen 70 derece - Yoğun 65 derece - Ön yıkama - 54 desibel ses seviyesi - Yıllık enerji tüketimi 258 kwh/yıl - Çocuk kilidi - Zaman erteleme - Yarım yük yıkama opsiyonu - 12 kişilik yıkama kapasitesi - 6 programlı - 2 yıl Vestel Garantili

- E enerji sınıfı

-10 iş Gününde teslimat

*Bu ürünün Gönderimi tedarikçi firma tarafından sağlanmaktadır.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: seg, sbm, 6001, bm, 6001, 6, programli, bulasik, makinesi

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Beyaz Eşya & Ankastre | Bulaşık Makinesi