hediye

Sentar 999 Atım Lazer Epilasyon Aleti

Sentar 999 Atım Lazer Epilasyon Aleti en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Sentar
  • Ürün Kodu: SS52434
  • En Geç 6 Mayıs Pazartesi Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
759,20 TL

Lazer Epilasyon Konforu!Sentar'ın yepyeni ürünü IPL Lazer Epilasyon cihazı istenmeyen tüylerden sonsuza kadar kurtulmanızı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlayacak olan bu cihaz sayesinde vücudunuzun bütün bölgelerinde tüy sorununuzu kökten çözebileceksiniz, üstelik bunu ev konforunda yapacaksınız. Bütün cilt ve kıl renklerine göre lazer atışını manuel ve otomatik olarak her bölge için ayarlayabilirisiniz. Taşınabilir yapısı sayesinde her yere götürebilir dilediğiniz zaman uygulayabilirsiniz.

Geleneksel yöntemler hem acı verici hem de maliyetli ve kişisel zamanınızı etkilemektedir. Bu nedenle son yılların en popular cihazı olan epilasyon aleti kadın ve erkekler tarafından da tercih edilen öncelikli kişisel bakım cihazı olmuştur. Lazer epilasyon cihazınız 999 atım kapasiteli uzun ömürlü başlığa sahiptir. Alternatif ve geleneksel yöntemlerdeki acı hissini sıfıra indirebilirsiniz. Kılları kökünden alarak, istenmeyen tüylerin tamamından kurtulmanıza yardımcı olur. 

Her Atımda Tüylere Kalıcı Elveda! Atım başlığındaki UV filtresi sayesinde zararlı ışınlardan cildinizi korur. Size mükemmel pürüzsüzlüğe giden yolda konfor alanını sağlamaktadır. Seyahat anlarınızda da kullanabilmeniz için saklama kılıfına koyarak dilerseniz bavulunuza ya da dilerseniz çantanıza bile sığdırabiledeğiniz bir boyuta sahiptir. Otomatik 6 tip ten rengi algılama özelliği ile her cilt tonunda mükemmel performans göstermektedir.

Yüksek Teknolojisi ve Tüm Cilt Tiplerine Uygun Hassas SistemCildinize yumuşak bir dokunuş hissi kazandırırken, diğer yöntemlerden daha uzun süreli kalıcı pürüzsüzlüğe sahip olursunuz. Tüm cilt tiplerinde en hassas çalışma sistemi geliştirilen lazer epilasyon cihazınız hassas bölgelerde bile etkili ve kullanımı güvenlidir. Size düşen UV ışın koruyucu kutudan çıkan gözlüğünüzü takarak istediğiniz bölgede uygulamaya başlamaktır.

Teknik Özellikler

Aydınlatma:YokHız Ayarı:5Kablosuz Kullanım:YokKullanım:KuruRenk:BeyazSaklama Çantası:YokŞarjlı Kullanım Süresi:45 dkUygulama Alanı:VücutYıkanabilir Başlık:YokGaranti Süresi (Ay):24

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: sentar, 999, atim, lazer, epilasyon, aleti

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Sağlık & Kişisel Bakım | Epilasyon Aleti