hediye

Singer El Dikiş Makinesi

Singer El Dikiş Makinesi en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Singer
  • Ürün Kodu: SS51404
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
63,20 TL

Genel Özellikler

El tipi otomatik dikiş makinası sadece dört adet AA pil yardımıyla aktif ediliyor. Otomatik çalışma özelliği bulunan bu ürün günlük kullanım için birçok açıdan avantajlıdır.  Avuç içine göre tasarlanan dikiş makinası portatif yapısıyla her yere kolayca taşınabilir. Günlük hayatta meydana gelen ufak söküklerinizi basit kullanımı kolaylığıyla makine dikişi yaparak kapatmanıza olanak verir. El dikiş makinesi seyahatlere, okula, iş yerine taşınabilecek kadar minimal boydadır.  

Kullanım KlavuzuKutudan çıkan ürününüz kullanıma hazır halde size gelir. Dört aşamalı olarak kılavuz halkalardan geçirdiğiniz ipinizi son olarak iğnede bitirin. Daha sonra on/off tuşuna basarak makineyi aktif hale getirin. Makineniz kullanıma hazırdır.  

Singer el dikiş makinesi tek iple düz dikiş yapar. Kot kumaş dahil, yün, keçe, pamuklu, deri, keten gibi giyimlik kumaşları dikebilirsiniz. Makineniz içerisinde dikiş ipliği, makara, iğne, ip geçirici ve makara pimi parçalarıyla gelir. Dört adet AA pille çalışır. Piller kutuya dahil değildir.  Masuralar tek kullanımlık değildir. Masuralarınız ip bittikten sonra yeniden ip sararak kullanmak içindir. Dikiş yapmak için temel seviye dikiş bilgisi gerektiren el dikiş makinesi uzun süreli kullanımlar için uygundur. Portatif boyuyla kolayca taşınabilir. 

Yedek ParçaKutu içerisinde dikiş yapmaya başlamak için bütün malzemeler bulunur. İstediğiniz renk ipi masuralara sararak dikiş yapmaya uygun hale getirebilirsiniz. Ürün adaptörle birlikte satılmaz. Ürün için 6V ve 800 mAH değerlere sahip bir adaptör kullanmak gereklidir. Adaptörünüzün polaritesini DC giriş jakına uygun olarak takınız. Diğer şekilde sadece pilleri değiştirerek kullanabilirsiniz. 

Garanti ve Uyarılar Singer kapsamında 24 ay garantilidir. Cihaza aşırı enerji yükü verilmesi halinde cihazınız yanabilir. Bu sebeple uygun değerde bir adaptörle çalıştırılması tavsiye edilir. Küçük çocukların kullanımı için uygun değildir. İğne ucu tehlikeli ve sivridir. Cihazınızı kullanılmadığı durumlarda güvenlik için off durumunda tutunuz.

Teknik Özellikler

Tek iple düz dikişKot, yün ve deri dikimiİplik sarılı masura dahil6 V'lik doğru akım kullanımı4 AA pil ile çalışır (Piller kutuya dahil değildir)Kutu içerisinde yer alan hediye parçalar : makara, iğneler, iplik geçirici ve makara pimiKeçe, kot, deri gibi kumaşları dikebilmeÜretim Yeri: Çin

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: singer, el, dikis, makinesi

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Dikiş Makinesi