hediye

Siveno %100 Doğal Dudak Koruyucu – Bal 6 G

Siveno %100 Doğal Dudak Koruyucu – Bal 6 G en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Ürün Kodu: SS54343
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
27,20 TL

%100 Doğal bileşenlerden oluşan SIVENO Lip Balm - Bal, içerdiği doğal yağlar, bitkiler ve saf balmumu ile çatlamış dudakları yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. E vitamini bakımından zengin, antioksidan özelliğine sahip zeytinyağı, dudakları besler ve dış etkenlere karşı korur; A ve E vitaminleri bakımından zengin Shea Yağı dudakların nem kaybını engeller. Parafin, sentetik boya, silikon, sentetik koku, paraben, PEG İÇERMEZ! Siveno, hayvanlar üzerinde test yapmaz, Cruelty Free sertifikasına sahiptir. Siveno, geri dönüştürülebilir ambalajlar kullanır. Yeraltı ve deniz sularını kirletmez, doğaya zarar vermez.

Ürün İçeriği

Shea Yağı: Karite yağı olarak da bilinen Shea Yağı  A, E vitaminleri ve esansiyel yağ asitlerince zengindir. Shea yağı çatlamış ve  yıpranmış cildin nemini geri kazanmaya yardımcı olur. Deri yüzeyinde oluşturduğu bariyer ile cildin nem tutma yeteneğini artırarak cildinizin yumuşacık olmasında rol oynar. Yaşlanmaya, güneş ışınlarına, çevresel faktörlere karşı cildi korur. Hint Yağı: Kuru ve çatlamış dudaklar için doğanın sunduğu en etkili çözümlerden biridir. Cilde nüfuz ettiği anda, esnek, canlı ve genç bir cilt görünümünü destekler. Dudaklara parlaklık verir. Zeytinyağı: Antioksidan E vitamini bakımından zengin olan zeytinyağı, dudakları besler ve dış etkenlere karşı korur. Aynısefa Yağı: Omega 6 yağ asitleri içeren aynısefa yağı çatlamış dudakları yumuşatır, pürüzsüzleştirir. Balmumu: Bal arıları tarafından üretilen doğal bir üründür. Diğer ürünlerde dudakları nemlendirmek için kullanılan wax gibi sentetik maddeler yerine arıların ürettiği %100 doğal ve saf balmumu kullanılmaktadır. E Vitamini: Cildi dış etkenlere karşı korur.

Ürün Kullanım Şekli

Siveno %100 Doğal Dudak Koruyucu - Bal ürününü dudaklarınızı nemlendirmeye ihtiyaç duyduğunuz her an uygulayabilirsiniz.

Ürün Faydaları

İçeriğinin %100 doğal olmasından dolayı yenilebilir özelliktedir. Kimyasal içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Alerji testlerinden geçmiştir, alerjen içermez.

Ürünün İçermedikleri

Parafin: Petrolden elde edilir. Özellikle rujlarda ve lip balmlerde sıklıkla kullanılır. Ciltteki gözenekleri tıkar ve uzun vadede sağlığı olumsuz etkiler. Sentetik Boya: Kozmetik ürünlerde renklendirici olarak kullanılan sentetik boyaların kanserojen olduğu bildirilmektedir. Silikon: Cilde ve saça ipek gibi hissiyat verdiğinden kişisel bakım ürünlerinde sıkça kullanılmaktadır. Silikon cilt gözeneklerini tıkayarak cildin hava almasını önleyip çeşitli cilt hastalıklarına sebep olmaktadır. Saç ürünlerinde kullanıldığında saç tellerini kaplayarak saçın hava olmasını önleyerek kırılmalara, dökülmelere neden olmaktadır. Sentetik Koku: Ürünlerdeki hammaddelerin kokusunu baskılamak veya hoş koku için kullanılır. Uzun vadede astım ve alerjiye sebep olmaktadır. Bağışıklık ve sinir sisteminde tahribata neden olabilir.

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: siveno, 100, dogal, dudak, koruyucu, bal, 6, g

İlgili Kategoriler:  Kozmetik & Kişisel Bakim | Dudak Makyajı