hediye

Siveno %100 Doğal Kaş & Kirpik Serumu 10 Ml

Siveno %100 Doğal Kaş & Kirpik Serumu 10 Ml en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Ürün Kodu: SS54348
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
71,20 TL

%100 Doğal Kaş ve Kirpik Serumu içeriğinde bulunan hint yağı ile kaş ve kirpiklerin daha dolgun görünmesine yardımcı olur. Susam Yağı sayesinde kirpik ve kaşların dökülmeye karşı korunmasına destek olur. Düzenli kullanımda kaş ve kirpikleri dolgunlaştırır ve uzamasına yardımcı olur. Parafin, sentetik boya, silikon ve paraben İÇERMEZ! Vegan sertifikasına sahiptir. Siveno, hayvanlar üzerinde test yapmaz, Cruelty Free sertifikasına sahiptir. Siveno, geri dönüştürülebilir ambalajlar kullanır. Yeraltı ve deniz sularını kirletmez, doğaya zarar vermez.

Ürün İçeriği

Hint Yağı: Kaş ve kirpiklerin daha dolgun görünmesine yardımcı olur. Argan Yağı: Cilt tarafından kolayca emilen ve yapışkan his bırakmayan bir yağdır. Zengin E Vitamini içeriğine sahiptir. Kaş ve kirpikleri makyajın neden olabileceği zararlara karşı korur. Kaşların canlı ve gür görünmesine yardımcı olur. Susam Yağı: Kirpik ve kaşların dökülmeye karşı korunmasına destek olur. Tatlı Badem Yağı: Güçlü bir antioksidan olan E Vitamini açısından zengindir. Cildi korur ve besler. Kaş ve kirpik köklerini besler, dökülmesini engellemeye yardımcıdır. E Vitamini: Kaş ve kirpik köklerini dış etkenlerden koruyan bir antioksidandır. Kayısı Çekirdeği Yağı: A, C ve E vitaminleri açısından  zengindir, kurumuş kaş ve kirpik köklerini besler, canlılık ve parlaklık kazandırmaya yardımcı olur.

Ürünün İçermedikleri

Parafin: Petrolden elde edilir. Özellikle rujlarda ve lip balmlerde sıklıkla kullanılır. Ciltteki gözenekleri tıkar ve uzun vadede sağlığı olumsuz etkiler. Sentetik Boya: Kozmetik ürünlerde renklendirici olarak kullanılan sentetik boyaların kanserojen olduğu bildirilmektedir. Silikon: Cilde ve saça ipek gibi hissiyat verdiğinden kişisel bakım ürünlerinde sıkça kullanılmaktadır. Silikon cilt gözeneklerini tıkayarak cildin hava almasını önleyip çeşitli cilt hastalıklarına sebep olmaktadır. Saç ürünlerinde kullanıldığında saç tellerini kaplayarak saçın hava olmasını önleyerek kırılmalara, dökülmelere neden olmaktadır.

Ürün Kullanım Şekli

Yeterli miktarda kaş kirpik serumunu sabah ve akşam birer damla olmak üzere kaşınıza ya da kirpiğinize uygulayabilirsiniz.

Ürünün Faydaları

Düzenli kullanımda kaş ve kirpiklerde gözle görülür uzama ve dolgunlaşma sağlar. Kimyasal içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Alerji testlerinden geçmiştir, alerjen içermez.

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: siveno, 100, dogal, kas, kirpik, serumu, 10, ml

İlgili Kategoriler:  Kozmetik & Kişisel Bakim | Cilt Bakımı | Cilt Bakım Yağı