hediye

Siveno %100 Doğal Şampuan - 7’li Fitoterapi Kompleksi 300 Ml

Siveno %100 Doğal Şampuan - 7’li Fitoterapi Kompleksi 300 Ml en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Ürün Kodu: SS54335
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
47,20 TL

Siveno %100 Doğal Şampuan saç köklerini güçlendirir, saçı besler. İçeriğindeki At Kuyruğu Ekstresi ile saç dökülmesini önler, saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Sülfat, sentetik koku, phenoxyethanol, SLS/SLES, paraben, silikon, boya ve amonyak İÇERMEZ! Vegan sertifikasına sahiptir. Siveno, hayvanlar üzerinde test yapmaz, Cruelty Free sertifikasına sahiptir. Siveno, geri dönüştürülebilir ambalajlar kullanır. Yeraltı ve deniz sularını kirletmez, doğaya zarar vermez.

Ürün İçeriği

Şerbetçi Otu Ekstresi: Saç köklerini güçlendirir. At Kuyruğu Ekstresi: Saçları sağlıklı uzatır. Isırgan Yaprağı Ekstresi: Canlılık ve parlaklık etkisi verir. Ihlamur Ekstresi: Yağlanmayı geciktirir. Papatya Ekstresi: Hassas saç derisini rahatlatır. Aynı Sefa Ekstresi: Canlılık ve parlaklık etkisi verir. Yeşil çay Ekstresi: Antioksidan etkisi vardır.

Ürün İçermedikleri

Sentetik Koku: Ürünlerdeki hammaddelerin kokusunu baskılamak veya hoş koku için kullanılır. Uzun vadede astım ve alerjiye sebep olmaktadır. Bağışıklık ve sinir sisteminde tahribata neden olabilir. SLS/SLES: Sabunlarda, şampuanlarda, temizlik ürünlerinde ve birçok yerde köpürtücü ajan olarak kullanılır. Cilt üzerinde farklı alerjik tepkimelere yol açarlar ve cildin kuruyup tahriş olmasına sebep olurlar. Saç derisini kurutabilir ve gözlerde tahrişe neden olabilir. Paraben: Kozmetik, kişisel ve ev bakım ürünlerinde bakteri, küf, maya oluşumunu önleyip raf ömrünü uzatmak için kullanılmaktadır. Çoğu ülkede yasaklanmıştır. Cilt hastalıklarına neden olmaktadır. Bunun yanında erkek üreme fonksiyonlarına olumsuz etkisi olduğu gözlemlenmiştir. Silikon: Cilde ve saça ipek gibi hissiyat verdiğinden kişisel bakım ürünlerinde sıkça kullanılmaktadır. Silikon cilt gözeneklerini tıkayarak cildin hava almasını önleyip çeşitli cilt hastalıklarına sebep olmaktadır. Saç ürünlerinde kullanıldığında saç tellerini kaplayarak saçın hava olmasını önleyerek kırılmalara, dökülmelere neden olmaktadır.

Ürün Kullanım Şekli

Islak saça ve saç diplerinize hafifçe masaj yaparak uygulayın, köpürtün ve iyice durulayın.

Ürün Faydaları

Kimyasal içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Alerji testlerinden geçmiştir, alerjen içermez.

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: siveno, 100, dogal, sampuan, 7, li, fitoterapi, kompleksi, 300, ml

İlgili Kategoriler:  Kozmetik & Kişisel Bakim | Saç Bakım | Şampuan