hediye

Siveno Doğal Roll-on - Sportive 50 Ml

Siveno Doğal Roll-on - Sportive 50 Ml en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Ürün Kodu: SS54341
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
35,20 TL

Siveno Doğal Roll-On Sportive Gözenekleri kapatmaz ve terlemeye engel olmaz Kötü kokuları etkisiz hale getirir. Doğal kokusu ve yapısıyla kadın ve erkek tüm tüketicilerin kullanımına uygundur. Özellikle spor yapıp, yoğun efor sağlayan kişilere özel olarak geliştirilmiştir. Siveno Roll-On Deodorant tamamen doğal potasyum alum mineral tuzundan üretilmiştir. Bu sayede koltuk altındaki gözenekleri tıkamaz ve terlemeye engel olmaz. Doğal potasyum alum tuzu kötü kokulara neden olan bakterileri etkisiz hale getirir. Roll-on içeriğinde yer alan skualen hassas ciltleri yıpranmaya karşı koruyan güçlü bir antioksidandır. Siveno  Doğal Roll-On ciltte yapışkan his ve kumaşlarda leke bırakmaz. Alüminyum klorohidrat, alkol, paraben, triclosan, boya ve paraben İÇERMEZ! Vegan sertifikasına sahiptir. Siveno, hayvanlar üzerinde test yapmaz, Cruelty Free sertifikasına sahiptir. Siveno, doğada geri dönüşen ambalajlar kullanır. Yeraltı ve deniz sularını kirletmez, doğaya zarar vermez.

Ürün İçeriği

Potasyum Alum Tuzu: Doğal bir mineral tuzdur. Gözenekleri tıkamadan kokuya neden olan bakterilerin oluşmasını  engeller. Sodyum Karbonat: Kötü koku oluşumunu engellemeye yardımcı olur.. Ksantan Gam: Doğal Yollardan elde edilen bir  polisakkarit olup kıvam artırma özelliği vardır. Bitkisel Gliserin: Cildin nem tutma özelliğini artırıp, cildi yıpranmaya karşı korur. Skualen: Cilt dokusunda da doğal olarak bulunan bir antioksidandır. Ürün içeriğindeki skualen zeytinyağından elde edilmektedir.

Ürün İçermedikleri

Alüminyum Klorohidrat/Alüminyum Zirkonyum: Ter bezlerini tıkayarak terlemeyi önler. Hormon regülasyonunu bozduğu hatta göğüs kanserine neden olduğu bilinmektedir. Alkol: Cildi tahriş edici özelliği vardır. Paraben: Kozmetik, kişisel ve ev bakım ürünlerinde bakteri, küf, maya oluşumunu önleyip raf ömrünü uzatmak için kullanılmaktadır. Çoğu ülkede yasaklanmıştır. Cilt hastalıklarına neden olmaktadır. Bunun yanında erkek üreme fonksiyonlarına olumsuz etkisi olduğu gözlemlenmiştir.

Ürün Kullanım Şekli

Kullanmadan önce çalkalayın. Ürünü kuru ve temiz koltuk altına uygulayın. Kıyafetinizi roll on tamamen kuruduktan sonra giyin.

Ürün Faydaları

Terlemeyi değil, ter kokusunu engeller. Kimyasal içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Alerji testlerinden geçmiştir, alerjen içermez.

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: siveno, dogal, roll, on, sportive, 50, ml

İlgili Kategoriler:  Kozmetik & Kişisel Bakim | Parfüm & Deodorant | Deodorant