hediye

Siveno Doğal Roll-on - Teen Pink 50 Ml

Siveno Doğal Roll-on - Teen Pink 50 Ml en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Ürün Kodu: SS54340
  • En Geç 17 Nisan Çarşamba Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
35,20 TL

Siveno kız çocukları için doğal roll on gözenekleri kapatmaz ve terlemeye engel olmaz. Kız çocukları için doğal roll on deodorant, sadece kötü kokuları etkisiz hale getirir. Hafif kokusu ve doğal yapısıyla genç kızların kullanımına uygundur. 10+ yaş için kullanılabilir. Siveno kız çocuk roll on üretiminde tamamen doğal bir mineral tuz olan potasyum alum kullanılmıştır. Potasyum alum koltuk altındaki gözenekleri kapatmaz ve terlemeye engel olmaz. Sadece kötü kokulara neden olan bakterileri etkisiz hale getirir. Roll-on içeriğinde yer alan skualen hassas cildinizi yıpranmaya karşı koruyan güçlü bir antioksidandır. Siveno Roll-On ciltte yapışkan his ve kumaşlarda leke bırakmaz.

Ürün İçeriği

Potasyum Alum Tuzu: Terlemeyi önlemeden ter kokusu oluşturan bakterilere karşı etkilidir. Skualen: Nemlendirir. E Vitamini: Antioksidan etkisi vardır. Ürünlerin koku, renk gibi yapılarının bozulmasını önler. Bitkisel Gliserin: Yoğun nemlendirme sağlar. Sodyum Karbonat: Ter kokusunu önlemeye yardımcı olur.

Ürünün İçermedikleri

Alüminyum Klorohidrat/Alüminyum Zirkonyum: Ter bezlerini tıkayarak terlemeyi önler. Hormon regülasyonunu bozduğu hatta göğüs kanserine neden olduğu bilinmektedir. Alkol: Cildi tahriş edici özelliği vardır. Paraben: Kozmetik, kişisel ve ev bakım ürünlerinde bakteri, küf, maya oluşumunu önleyip raf ömrünü uzatmak için kullanılmaktadır. Çoğu ülkede yasaklanmıştır. Cilt hastalıklarına neden olmaktadır. Bunun yanında erkek üreme fonksiyonlarına olumsuz etkisi olduğu gözlemlenmiştir.

Ürün Kullanım Şekli

Kullanmadan önce çalkalayın. Ürünü kuru ve temiz koltuk altına uygulayın. Kıyafetinizi roll on tamamen kuruduktan sonra giyin.

Ürün Faydaları

Terlemeyi değil, ter kokusunu engeller. Kimyasal içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Alerji testlerinden geçmiştir, alerjen içermez.

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: siveno, dogal, roll, on, teen, pink, 50, ml

İlgili Kategoriler:  Kozmetik & Kişisel Bakim | Parfüm & Deodorant | Deodorant