hediye

Siveno Doğal Yüz Temizleme Köpüğü 100 Ml

Siveno Doğal Yüz Temizleme Köpüğü 100 Ml en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Ürün Kodu: SS54346
  • En Geç 28 Mart Perşembe Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
34,40 TL

Doğal Yüz Temizleme Köpüğü, ciltlerinin yağlı olmasından şikayet eden kişiler için harika bir temizleyicidir. Çay Ağacı Yağı etkin temizlik sağlarken cildinizin doğal sebum dengesini korumaya yardım eder. İçeriğinde bulunan doğal E vitamini cildi besleme ve koruma gücüne sahiptir. Düzenli kullanıldığında içerikte yer alan diğer bitkisel yağlar ve gliserin ile cildinizin yumuşak ve formda kalmasını sağlar.

Ürün İçeriği

Hindistan Cevizi Yağ: Temizler. Zeytinyağı: Nemlendirir. Skualen: Cildi nemlendirir, pürüzsüzleştirir, rahatlatır ve antioksidan etkisi vardır. Çay Ağacı Yağı: Cildin yağ dengesini sağlamaya yardımcı olur. Cildi rahatlatır. Gliserin: Yoğun nemlendirme sağlar. Sirke: Nemlendirir. Hint Yağı: Köpük yoğunluğunu arttırır.

Ürün İçermedikleri

Fosfat: Özellikle temizlik ürünlerinde kullanılır. Kanserojen maddeler içeren fosfat, insan vücuduna girdiğinde sonuç olarak mide ve sindirim rahatsızlıklarından kanser riskine kadar birçok olumsuzluklara sebep olur. Bunun yanında Fosfat en büyük oranda çevreye zarar verir. Atık sulardan içme suyuna kadar ulaşabilir. Suda yaşayan canlılara zarar verir. Sülfat: Cilt üzerinde farklı alerjik tepkimelere yol açarlar ve cildin kuruyup tahriş olmasına sebep olurlar. Sentetik Koku: Ürünlerdeki hammaddelerin kokusunu baskılamak veya hoş koku için kullanılır. Uzun vadede astım ve alerjiye sebep olmaktadır. Bağışıklık ve sinir sisteminde tahribata neden olabilir. Phenoxyethanol: Kozmetik, kişisel bakım ve ev temizlik ürünlerinde de bakteri, küf, maya oluşumunu önleyip raf ömrünü uzatmak için kullanılmaktadır. Egzama, tahriş gibi cilt hastalıklarına neden olmaktadır. SLS/SLES: Sabunlarda, şampuanlarda, temizlik ürünlerinde ve birçok yerde köpürtücü ajan olarak kullanılır. Cilt üzerinde farklı alerjik tepkimelere yol açarlar ve cildin kuruyup tahriş olmasına sebep olurlar. Saç derisini kurutabilir ve gözlerde tahrişe neden olabilir. Paraben: Kozmetik, kişisel ve ev bakım ürünlerinde bakteri, küf, maya oluşumunu önleyip raf ömrünü uzatmak için kullanılmaktadır. Çoğu ülkede yasaklanmıştır. Cilt hastalıklarına neden olmaktadır. Bunun yanında erkek üreme fonksiyonlarına olumsuz etkisi olduğu gözlemlenmiştir.

Ürün Kullanım Şekli

Köpüğü yüzünüze nazikçe masaj yaparak uygulayın, su ile durulayın.

Ürün Faydaları

Cildinizin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur. Cildinizin yağ dengesini koruyarak yıkama sonrasında cildin daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Formülasyonda bulunan Çay Ağacı Yağı, Hint Yağı ve Hindistan Cevizi Yağı canlılığa ve parlaklığa olumlu yönde etki eder. Temizlerken nemlendirir. Cildinizin sebumunda doğal olarak bulunan Skualen, cildinizin korunmasında ve cildin canlı kalmasında büyük rol oynar. Cildinizin su kaybını yüksek oranda engeller ve cildinizin nemli kalmasına yardım eder.

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: siveno, dogal, yuz, temizleme, kopugu, 100, ml

İlgili Kategoriler:  Kozmetik & Kişisel Bakim | Cilt Bakımı | Yüz Temizleme Jeli