hediye

Siveno Vücut Koruyucu Sprey Krem 100 Ml

Siveno Vücut Koruyucu Sprey Krem 100 Ml en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Ürün Kodu: SS54347
  • En Geç 26 Nisan Cuma Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
62,40 TL

Siveno %100 Doğal Vücut Koruyucu Sprey Krem sayesinde, vücudunuz bir yandan çevresel olumsuzluklara karşı koruma altına alınırken diğer yandan ise bu değerli yağlar ile yoğun bir şekilde nemlenecektir. Siveno %100 Doğal Vücut Koruyucu Sprey Krem E vitamini içerdiğinden dolayı ciltteki serbest radikallere karşı savaşır. Cildi yoğun bir şekilde besler ve nemlendirir. Hem çocuğunuz hem de sizin için açık havada ve gece uykunuzda olumsuz dış etkenlere karşı sizi korur. Siveno Vücut Koruyucu Sprey Krem formülünde tamamen doğal olan mikrokapsüle limon okaliptüsü (Eucalyptus citriodora) yağı kullanılmıştır. %100 doğal mikrokapsüle formundaki mucizevi bileşenler sayesinde çevresel olumsuzluklara karşı doğal koruma sağlar. Mikrokapsüle formunda olması ürünün daha uzun süre etkili olmasını sağlar. Sentetik koku, silikon, paraben, boya, alkol İÇERMEZ! Vegan sertifikasına sahiptir. Siveno, hayvanlar üzerinde test yapmaz, Cruelty Free sertifikasına sahiptir. Siveno, geri dönüştürülebilir ambalajlar kullanır. Yeraltı ve deniz sularını kirletmez, doğaya zarar vermez.

Ürün İçeriği

Limon Okaliptusu Yağı          Bitkisel Gliserin Ksantan Gam Kayısı Çekirdeği Yağı E vitamini

Ürün İçermedikleri

Sentetik Koku: Ürünlerdeki hammaddelerin kokusunu baskılamak veya hoş koku için kullanılır. Uzun vadede astım ve alerjiye sebep olmaktadır. Bağışıklık ve sinir sisteminde tahribata neden olabilir. Silikon: Cilde ve saça ipek gibi hissiyat verdiğinden kişisel bakım ürünlerinde sıkça kullanılmaktadır. Silikon cilt gözeneklerini tıkayarak cildin hava almasını önleyip çeşitli cilt hastalıklarına sebep olmaktadır. Saç ürünlerinde kullanıldığında saç tellerini kaplayarak saçın hava olmasını önleyerek kırılmalara, dökülmelere neden olmaktadır. Paraben: Kozmetik, kişisel ve ev bakım ürünlerinde bakteri, küf, maya oluşumunu önleyip raf ömrünü uzatmak için kullanılmaktadır. Çoğu ülkede yasaklanmıştır. Cilt hastalıklarına neden olmaktadır. Bunun yanında erkek üreme fonksiyonlarına olumsuz etkisi olduğu gözlemlenmiştir.

Ürün Kullanım Şekli

Yüz bölgesi hariç vücudun açık kalan yerlerine kullanılabilir.

Ürün  Faydaları

Çevresel olumsuzluklara karşı görünmez bir kalkan oluşturur.                       Sentetik bileşen içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Üretim Yeri: Türkiye

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: siveno, vucut, koruyucu, sprey, krem, 100, ml

İlgili Kategoriler:  Kozmetik & Kişisel Bakim | Cilt Bakımı | Cilt & Vücut Bakım Kremi