hediye

Woon Dezenfekte Su Üretme Cihazı

Woon Dezenfekte Su Üretme Cihazı en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Woon
  • Ürün Kodu: SS51856
  • Bugün Kargoda!
  • 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz!
  • Minimum 1 adet alınabilir
79,20 TL

Bireysel Üretilebilen Dezenfektan CihazıKendinizin doldurmuş olduğu su ve tuz ile 10 dakika gibi kısa bir sürede ekolojik ve aynı zamanda doğal olan dezenfektanınızı üretebilirsiniz. Üretilmiş olan su içerik olarak zararlı mikrop, sodyum hipoklorit, mantarları ve bakterileri %99.9 gibi bir oran ile yok eder. Besinlerin üzerinde kalan kimyasalları ve zararlı ilaçları anında ayrıştırır. Yalnızca çeşme suyu ve tuz ile çalışmaktadır.

Kullanım Aşamaları ve MalzemeleriKullanım malzemeleri ve yapım aşaması oldukça pratik ve kolaydır. 350 ml’lik su kapasitesi mevcuttur. Fakat ürün el temizliğinde kullanılmamalıdır. Woon Dezenfekte Su Üretme Cihazı ile içerisinde alkol barındıran dezenfektanlardan kurtulun. Bireysel olarak ürettiğiniz saf su ve tuz karışımından oluşan dezenfektanınızı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Elektroliz teknolojisiyle sadece su ve tuz ile 10 dakika içerisinde doğal ve ekolojik dezenfektan üretimiÜretilen su içeriğindeki sodyum hipoklorit, zararlı mikrop, bakteri ve mantarları %99.9 oranında yok eder.Besin üzerindeki böcek ilaçlarını ve zararlı kimyasalları ayrıştırır.Sadece musluk suyu ve sofra tuzu ile çalışmaktadır.350 ml su kapasitesi2 yıl Sunny Türkiye garantisi altındadır. Ürün el temizliğinde kullanılmamaktadır.

 

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: woon, dezenfekte, su, uretme, cihazi

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Elektrikli Ev Aletleri | Hava Nemlendirici & Buhar Makinesi