hediye

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Akıllı Vücut Analiz Baskülü

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Akıllı Vücut Analiz Baskülü en uygun fiyatı ile stoksepeti.com'da

  • Marka: Xiaomi
  • Ürün Kodu: SS51986
  • En Geç 25 Nisan Perşembe Kargoda!
  • Ücretsiz Kargo
  • Minimum 1 adet alınabilir
239,20 TL

İşlevsellik Ön Planda

Dinamik ve statik modları sayesinde sizlere en akıllı tartı olduğunu kanıtlar nitelikte. Dilerseniz Xiaomi tartınızı dinamik moda alabilir ve kendinizin veya çevrenizdekilerin kilolarını tartabilirsiniz. Dİlerseniz de pazardan aldığınız meyve sebze gibi ürünleri tartınızda tartabilirsiniz. Akıllı geçiş modları sayesinde bu iki özellik arasında dilediğiniz gibi geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca minimum olarak 100 gram tartmaktadır.

Şık ve Sade Tasarım

Ultra üstün teknolojili LED ekranı sayesinde tasarım olarak çok ön planda olan bir üründür. Hafif yapısı ve pürüzsüz gövde ile dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Zemin fark etmeksizin her türlü yüzeyde size her zaman en doğru bilgileri verecektir. Yeşim taşına benzer beyaz görünümü bakanların ilk görüşte aşık olacağı türden. Bir tartı olsa bile evinizin şıklığına şıklık katacak.

Son Teknoloji

Adeta bir diyetisyenden tavsiye alıyormuşsunuz gibi size vücudunuzda olan biten her şeyi söylüyor. Kas kütlesi, protein oranı, vücut ağırlığı , yağ endeksi gibi 13 veri hakkında sizi bilgilendiriyor. Ufacık bir alet olmasına rağmen sağlığınızı en az sizin kadar önemsiyor.

Teknik Özellikler

Marka: XiaomiÜrün: Mi Vücut Bileşimi Ölçek 2Beyaz renkMalzeme: Temperli + ABSAğırlık aralığı: 100g - 150kgBirimler: catties, kilogram, poundBT Versiyon: 5.0Sistem: Yukarıdaki Android 4.4 ve üzeri, yanı sıra iOS 9.0 ve üzeri, BT 4.0 ve çalıştıran cihazlar için.Google Play Store'dan veya App Store'da ki Mi Fit uygulamasını indirerek ürün kullanımını telefonunuzla eşleştirme yapabilirsinizOkuma hassas: 50gÇalışma sıcaklığı: 0C-10CÜrün Ağırlığı: Yaklaşık. 1.7kg / 59.97ozÜrün Boyutu: Yaklaşık 30 x 30 x 2.5 cm / 11.81 x 11.81 x 0.98 ozPaketi Yaklaşık: 2.4 kg / 84.66 ozPaket Boyutu: Yaklaşık. 35 x 35 x 5 cm / 13.78 x 13.78 x 1.97 in

2 Yıl Garantili

Üretim Yeri: Çin

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ürün Etiketleri: xiaomi, mi, body, composition, scale, 2, akilli, vucut, analiz, baskulu

İlgili Kategoriler:  Elektronik | Sağlık & Kişisel Bakım | Dijital Tartı